To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Om Familjens wifi

Familjens wifi är en grupp funktioner för föräldrakontroll som kan användas med Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- och Google Wifi-nätverk. Om du använder föräldrakontroller med Google Nest Wifi kan du pausa internet på alla enheter i nätverket och blockera barnförbjudet innehåll.

Obs! Funktionerna i Familjens wifi kan inte användas med enheter som använder en privat adress eller en slumpgenererad MAC-adress. Den här inställningen på telefonen, surfplattan, datorn eller någon annan enhet gör att enheten inte kan identifieras. Om du får problem när du försöker använda Familjens wifi kan du ändra eller inaktivera enhetens inställning för slumpgenererad MAC.

Pausa wifi-åtkomsten vid behov

Med wifi-paus bestämmer du när dina barn kan ansluta till internet på sina enheter. Hjälp barnen att koncentrera sig genom att pausa wifi för enheter i Google Home-appen eller med rösten via Google Assistent. Läs mer.

Schemalägga internetfri tid

Nu behöver du inte längre fundera på om barnen slösar bort tiden genom att surfa på nätet i stället för att göra det de ska. Med grupper i Familjens wifi kan du schemalägga internetpauser när det är dags att sova eller göra läxor. Läs mer.

Automatisk blockering av miljontals webbplatser med innehåll för vuxna

Med webbplatsblockering kan du vara lite lugnare. Blockera webbplatser via grupper. Genom Googles SafeSearch-teknik förhindrar du att miljontals webbplatser med innehåll för vuxna visas på barnens enheter. Läs mer.

Styra flera enheter via grupper

Du kan hantera flera enheter samtidigt med hjälp av grupper. Pausa, aktivera webbplatsblockering eller skapa scheman med bara några tryck. Läs mer.