To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Om Familie-wifi

Familie-wifi er en gruppe funksjoner for foreldrekontroll som du kan bruke med Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- og Google Wifi-nettverk. Med foreldrekontroll for Google Nest Wifi kan du sette internettilgangen på pause for alle enhetene på nettverket samt blokkere seksuelt innhold.

Merk: Familie-wifi-funksjoner kan ikke brukes med enheter som bruker en privat adresse eller en tilfeldig valgt MAC-adresse. Hvis du bruker denne innstillingen på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller andre enheter, kan ikke enheten identifiseres. Hvis du har problemer med å bruke familie-wifi, kan du endre eller slå av innstillingen for tilfeldig valgt MAC på enheten.

Sett wifi-tilgangen på pause ved behov

Med wifi-pause bestemmer du når barna skal ha tilgang til internett på enhetene sine. Hjelp barna med å prioritere daglige gjøremål ved å sette wifi-tilgangen på pause for enhetene deres. Dette kan du gjøre i Google Home-appen eller med stemmen via Google-assistenten. Finn ut mer.

Still inn internett-pauser

Ikke fortvil om barna surfer på nettet konstant og ikke følger de daglige rutinene sine. Bruk grupper i Familie-wifi til å planlegge pauser fra internett når det trengs mest – for eksempel like før leggetid eller når leksene må gjøres. Finn ut mer.

Blokkér automatisk millioner av nettsteder med voksent innhold

Slapp litt bedre av med nettstedsblokkering. Bruk grupper for å konfigurere nettstedsblokkering, som bruker Googles Sikkert Søk-teknologi for å forhindre at millioner av nettsteder med seksuelt innhold vises på barnas enheter. Finn ut mer.

Kontrollér flere enheter med grupper

Med grupper kan du administrere flere enheter sammen, slik at du kan sette nettstedsblokkering på pause, slå på nettstedsblokkering eller opprette tidsplaner med bare noen få trykk. Finn ut mer.