To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Slå på Sikkert søk for å blokkere millioner av nettsteder med voksent innhold automatisk

Med foreldrekontroll for Familie-wifi i Google Home-appen kan du automatisk blokkere millioner av seksuelt eksplisitte nettsteder fra barnas enheter.

Merk: Familie-wifi-funksjoner kan ikke brukes med enheter som bruker en privat adresse eller en tilfeldig valgt MAC-adresse. Hvis du bruker denne innstillingen på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller andre enheter, kan ikke enheten identifiseres. Hvis du har problemer med å bruke familie-wifi, kan du endre eller slå av innstillingen for tilfeldig valgt MAC på enheten.

Før du begynner

For å konfigurere nettstedsblokkering må du først opprette en Familie-wifi-gruppe eller -etikett.

Konfigurer nettstedsblokkering

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Wifi  etterfulgt av Familie-wifi.
  3. Trykk på Rediger ved siden av navnet på gruppen du vil blokkere.
  4. Slå på Sikkert søk under «Begrens tilgangen».
  5. Trykk på Lagre.

Slå av nettstedsblokkering

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Wifi  etterfulgt av Familie-wifi.
  3. Trykk på Rediger ved siden av navnet på gruppen du vil blokkere.
  4. Under «Begrens tilgangen» slår du av Sikkert søk.
  5. Trykk på Lagre.

Hva er Google Sikkert søk?

Nettstedsblokkeringen for Google Nest Wifi og Google Wifi bruker Google-teknologien Sikkert søk til å blokkere millioner av seksuelt eksplisitte nettsteder. Internett er enormt, og ingen filtre er perfekte, men Sikkert søk hjelper deg med å unngå de fleste nettsteder med seksuelt innhold.

Sikkert søk blokkerer ikke nettsteder med voldelig eller ulovlig innhold.

Merk: Den automatiske blokkeringen for Google Nest og Google Wifi forhindrer tilgang til nettsteder som fanges opp av Sikkert søk, men den forhindrer ikke nettstedene fra å vises i Google-søkeresultater.