Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Placering af Wifi-enheder

Placeringen af din Google Nest Wifi-router og dine Google Nest Wifi-punkter eller Google Wifi-punkter er afgørende for, hvor pålideligt Wi-Fi-netværket er i dit hjem. Der er dog ikke en præcis formel for, hvor de skal placeres. Den bedste placering af din router og dine punkter afhænger af flere forskellige ting, f.eks.:

• Hjemmets størrelse
  • Hvordan huset er bygget
  • Hvor du regelmæssigt bruger Wi-Fi
  • Boligens indretning
  • Placeringen af dine Wifi-punkter

Placer en ny Wifi-router eller et ekstra punkt

Bemærk! Nest Wifi Pro (Wi-Fi 6E) kan ikke kombineres med Nest Wifi-routere eller -punkter eller Google Wifi-punkter (Wi-Fi 5) i et mesh-netværk.

Hvor kan du placere Nest Wifi Pro-routere?

Placer din Nest Wifi Pro-router

Din router skal have forbindelse til et modem. Dette kan begrænse mulighederne for, hvor du kan placere den, alt efter hvor dit modem er, og hvor lange Ethernet- og strømkablerne er.

Undlad om muligt at placere routeren på gulvet. Placer den i stedet på en hylde eller et tv-stativ, hvor den kan ses. Hvis du kan, bør du prøve at vælge en central placering i øjenhøjde i dit hjem.

Tilføj en Nest Wifi Pro-router som et punkt

Hver Nest Wifi Pro-enhed, du tilføjer efter den første, betragtes som et mesh-punkt. Der skal være god forbindelse mellem hvert punkt for at opnå udvidet Wi-Fi-dækning. Sørg for, at routeren og punkterne er jævnt fordelt uden at være for langt fra hinanden.

1. Start med din router.
  2. Overvej, hvor du ellers vil have et stærkt Wi-Fi-signal i dit hjem. Placer dit punkt halvvejs i den retning, men ikke mere end 2 rum væk fra din router eller et andet punkt. Vælg et åbent område, og undgå at placere det i nærheden af andre objekter, der fysisk kan blokere signalet.
  3. Find en stikkontakt i nærheden. Sørg for, at strømadapteren er tilsluttet dit punkt, og sæt derefter den anden ende i stikkontakten. Følg vejledningen for at konfigurere din Nest Wifi Pro-enhed.
  4. Når du har konfigureret dit netværk, kan du udføre en mesh-test for at bekræfte, at forbindelserne er gode, og eventuelt justere placeringen af dine punkter. Hvis du vil have flere tips til placering af Wifi-enheder, kan du læse mere om forbedring af dækningen af et eksisterende netværk.
  5. Gentag disse trin for yderligere punkter.

Nest Wifi-router og -punkt Hvor kan du placere Nest Wifi-enheder?

Nest Wifi-enheder omfatter Google Nest Wifi-routeren og Nest Wifi-punkter med Google Assistent-højttalere. Du kan også føje Google Wifi-punkter til dit Google Nest Wifi-netværk på samme måde, som du tilføjer Nest Wifi-punkter.

Placer din Nest Wifi-router

Din router skal have forbindelse til et modem. Dette kan begrænse mulighederne for, hvor du kan placere den, alt efter hvor dit modem er og længden på Ethernet- og strømkablerne.

Undlad om muligt at placere routeren på gulvet. Placer den i stedet på en hylde eller et tv-stativ, hvor den kan ses. Vælg så vidt muligt en central placering i øjenhøjde.

Tilføj et Nest Wifi-punkt eller et Google Wifi-punkt

Der skal være god forbindelse mellem hvert punkt, hvis Wi-Fi-dækningen skal nå ud i alle hjemmets kroge. Sørg for, at Nest Wifi-routeren og -punkterne er jævnt fordelt uden at være for langt fra hinanden.

1. Start med din router.
  2. Overvej, hvor du ellers vil have et stærkt Wi-Fi-signal i dit hjem. Placer dit punkt halvvejs i den retning, men ikke mere end 2 rum væk fra din router eller et andet punkt.
    • Hvis du konfigurerer et Nest Wifi-punkt, bliver punktets placering også det sted, hvor du interagerer med Google Assistent.
    • Placer dit punkt i et åbent område, og undgå at placere det i nærheden af andre objekter, der fysisk blokerer dit signal.
  3. Find en stikkontakt i nærheden. Sørg for, at strømadapteren er tilsluttet dit punkt, og sæt derefter den anden ende i stikkontakten. Hvis du konfigurerer et Nest Wifi-punkt, blinker punktets lys for at indikere, at punktet tændes.
  1. Når du har konfigureret dit netværk, kan du udføre en mesh-test for at bekræfte, at forbindelserne er gode, og eventuelt justere placeringen af dine punkter. Hvis du vil have flere tips til placering af Wi-Fi-enheder, kan du læse mere om forbedring af dækningen af et eksisterende netværk.

Gentag disse trin for yderligere punkter.

Google Wifi point Hvor kan du placere Google Wifi-enheder?

Google Wifi består af Google Wifi-punkter. Du kan også tilføje Google Nest Wifi-punkter som yderligere punkter. Nest Wifi-punktet kan ikke bruges som primært punkt (router).

Placer dit primære Google Wifi-punkt

Dit primære Google Wifi-punkt skal være tilsluttet et modem. Dette kan begrænse mulighederne for, hvor du kan placere den, alt efter hvor dit modem er og længden på Ethernet- og strømkablerne.

Undlad om muligt at placere punktet på gulvet. Placer det i stedet på en hylde eller et tv-stativ, hvor det kan ses. Vælg så vidt muligt en central placering i øjenhøjde.

Tilføj flere punkter

Der skal være god forbindelse mellem hvert punkt, hvis Wi-Fi-dækningen skal nå ud i alle hjemmets kroge. Sørg for, at punkterne er jævnt fordelt uden at være for langt fra hinanden.

1. Start ved dit primære Google Wifi-punkt.
  2. Overvej, hvor du ellers vil have et stærkt Wi-Fi-signal i dit hjem. Placer dit næste punkt halvvejs i den retning, men ikke mere end to rum væk fra det primære punkt.
    • Hvis du konfigurerer et Nest Wifi-punkt, bliver punktets placering også det sted, hvor du interagerer med Google Assistent.
    • Placer dit punkt i et åbent område, og undgå at placere det i nærheden af andre objekter, der fysisk blokerer dit signal.
  3. Find en stikkontakt i nærheden, og tilslut dit punkt.
  4. Når du har konfigureret dit netværk, kan du udføre en mesh-test for at bekræfte, at forbindelserne er gode, og eventuelt justere placeringen af dine punkter. Hvis du vil have flere tips til placering af Wi-Fi-enheder, kan du læse mere om forbedring af dækningen af et eksisterende netværk.

Gentag disse trin for yderligere punkter.

Forbedring af dækningen af et eksisterende netværk

Når du har konfigureret dine enheder, kan du udføre en mesh-test for at se, om et af dine punkter har en dårlig forbindelse. Prøv disse anbefalinger for at forbedre forbindelsen:

Flyt Wifi-punktet inden for samme rum

• Synsfelt. Punkterne fungerer bedst, når de kan se hinanden. Du kan forbedre ydeevnen ved at flytte punkterne, så der ikke er nogen forhindringer såsom vægge, døre eller akvarier i vejen.
  • Stil dem ikke på gulvet: Du kan forbedre dækningen betragteligt ved at placere enhederne over gulvhøjde, f.eks. på en hylde.

Flyt Wifi-punktet til et andet rum

• Reducer afstanden. Punkterne fungerer bedst, når der ikke er mere end to rum imellem dem. Hvis f.eks. den fjerneste ende af hjemmet har svag Wi-Fi-dækning, bør du ikke sætte et Wifi-punkt dér. Du bør i stedet sætte det halvvejs i den retning.
  • Overvej dit overordnede mesh-netværk. Alle punkterne arbejder sammen om at levere god dækning i dit hjem. Du skal muligvis flytte et punkt for at forbedre et andet "svagt" punkt.

Tjek, at du har det rette antal Wifi-punkter til dit hjem

• Hvis der stadig er problemer med dækningen i visse områder af dit hjem, selvom du har flyttet på dine punkter, kan du eventuelt tilføje 1 eller flere punkter for at få bedre dækning. Se, hvor mange Wifi-punkter du skal bruge baseret på størrelsen på dit hjem.
  • Nest Wifi og Google Wifi er udviklet til at understøtte op til maks. 5 routere og punkter pr. netværk. De er ikke beregnet til at dække flere boliger. Hvis du bruger Nest Wifi eller Google Wifi på denne måde, kan det resultere i langsommere Wi-Fi og ustabile internetforbindelser.

Hvis du flytter et punkt, kan du udføre en ny mesh-test for at sikre, at den nye placering giver en god forbindelse.

Netværksindsigt

Der vises muligvis Wi-Fi-netværksindsigt i din Google Home-aktivitet for problemer, der er relateret til denne artikel. Når Nest Wifi- eller Google Wifi-enheder registrerer et problem med dit netværk, får du et indsigtskort i dit Google Home-feed med besked om, at der kunne være et problem, og forslag til en løsning.

Hvis du har modtaget en relateret netværksindsigt, kan du tjekke din indsigtsbesked nedenfor for at få flere oplysninger:

"Flyt [Wifi-router eller -punkt] for at forbedre signalet"

Du modtager denne underretning, hvis Nest Wifi eller Google Wifi registrerer, at et punkt, der er forbundet med dit netværk, har dårlig Wi-Fi-signalstyrke.

"Dit Wifi-punkt er forbundet, men det har haft en dårlig gennemsnitlig signalstyrke på under -77 dBm (decibel-milliwatt) de seneste 24 timer."

Løsning: Følg vejledningen ovenfor for at forbedre din netværksdækning.