To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Wifi-tuotteiden vertailu

Google Nestiin kuuluu kolme erilaista langatonta mesh-verkkojärjestelmää.

• Nest Wifi Pro on suuremmat nopeudet mahdollistava seuraavan sukupolven Wi-Fi 6E ‑järjestelmä. Sen 6 GHz:n langaton taajuus parantaa suorituskykyä. Nest WiFi Prota voidaan käyttää myös Thread-reunareitittimenä, ja se on Matter-yhteensopiva.
  • Nest Wifi Prota (Wi-Fi 6E) ei voi yhdistää samaan mesh-verkkoon Nest Wifi ‐reitittimien tai ‐pisteiden tai Google Wifi ‐pisteiden (Wi-Fi 5) kanssa.
  • Google Wifi tarjoaa nopean ja luotettavan verkon. Se voidaan yhdistää Nest Wifi ‐reitittimeen ja ‐pisteeseen.
  • Nest Wifi tarjoaa paremman kattavuuden ja nopeamman yhteyden kuin Google Wifi. Se koostuu Nest Wifi ‐reitittimistä ja ‐pisteistä. Nest Wifi ‑pisteet toimivat myös kaiuttimena Google Assistantin kanssa. Nest Wifi tukee Threadia, ja sitä voidaan käyttää Thread-reunareitittimenä.

Huom. Google ei enää myy Nest Wifiä tai Google Wifiä.

Kaikkia Wifi‑laitteita hallinnoidaan Google Home ‑sovelluksella, joka on helppo ottaa käyttöön ja jonka kautta voi käyttää monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Lue lisää Google Nestin Wi-Fi-järjestelmistä.

Ominaisuudet Nest Wifi Pro ‑reititin

Nest Wifi ‑reititin Nest Wifi ‑piste Google Wifi ‑piste
Laitteen kuva Kuva Google Nest Wifi ‑reitittimestä Kuva Google Nest Wifi ‑pisteestä
Wi-Fi-verkon standardi Wi-Fi 6E Wi-Fi 5 Wi-Fi 5 Wi-Fi 5
Wi-Fi-taajuudet Kolmitaajuuksinen (2,4 GHz, 5 GHz, 6 GHz) Kaksitaajuuksinen (2,4 GHz, 5 GHz) Kaksitaajuuksinen (2,4 GHz, 5 GHz) Kaksitaajuuksinen (2,4 GHz, 5 GHz)
Mesh-verkko Kyllä, yhteensopiva vain Nest Wifi Pro ‑reitittimien kanssa
  • Kyllä, yhteensopiva Nest Wifi ‑reitittimien ja ‑pisteiden sekä Google Wifi ‑pisteiden kanssa
  • Ei yhteensopiva Nest Wifi Pron kanssa
  • Kyllä, yhteensopiva Nest Wifi ‑reitittimien ja ‑pisteiden sekä Google Wifi ‑pisteiden kanssa
  • Ei yhteensopiva Nest Wifi Pron kanssa
  • Kyllä, yhteensopiva Nest Wifi ‑reitittimien ja ‑pisteiden sekä Google Wifi ‑pisteiden kanssa
  • Ei yhteensopiva Nest Wifi Pron kanssa
Matter-yhteensopiva Kyllä Tulossa pian Tulossa Ei
Thread-reunareititin Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Älykaiutin Ei Ei Kyllä Ei
Ethernet-portit 2 2 2
Perheen Wi-Fi

Hallitse lasten ruutuaikaa Home‑sovelluksen Perheen Wi-Fin avulla. Mahdollisuuksiin kuuluvat:

• Wi-Fi-yhteyden keskeyttäminen tarvittaessa
  • internetin aikakatkaisujen ajastaminen
  • aikuisille suunnattujen sivustojen automaattinen esto
  • useiden laitteiden hallinta ryhmien avulla
Vierasverkko Luo erillinen verkko ja salasana vieraita varten ja jaa kodin laitteet.
Yksi sovellus käyttöönottoa ja hallinnointia varten

Home-sovellus

Verkonkäyttötiedot Kyllä