To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Start modemet på nytt

Når du starter modemet på nytt, kan det løse enkelte problemer med internettilkobingen, gjøre en treg tilkobling raskere og løse vanlige problemer med trådløse nettverk.

Slik starter du modemet på nytt:

1. Koble strøm- og Ethernet-kablene fra modemet. Noen modemer har reservebatterier som må fjernes.
  2. Vent i to til tre minutter til modemet har slått seg helt av. Alle lysene på modemet skal være av.
  3. Koble strøm- og Ethernet-kablene til modemet igjen.
  4. Vent til indikatorlyset for internett lyser kontinuerlig, og sjekk deretter om internett fungerer som normalt.

Hvis problemene med modemet fortsetter, tar du kontakt med internettleverandøren din.

Nettverksstatistikk

Wi-Fi-nettverksstatistikk kan være tilgjengelig i Google-hjemmefeeden for problemer relatert til denne artikkelen. Når Nest Wifi- eller Google Wifi-enheten din oppdager et problem med nettverket ditt, får du et statistikkort i Google-hjemmefeeden som forteller deg om det og foreslår en løsning.

Hvis du har fått en relatert nettverksstatistikk, kan du sjekke statistikkmeldingen nedenfor for mer informasjon:

Lav internetthastighet

Du får dette varselet når Nest Wifi eller Google Wifi avgjør at internettet er tregt på grunn av et problem med modemet

Modemet gir deg tilgang til internett gjennom internettleverandøren. Når det er problemer med modemet, vil alt utstyr nedstrøms for det også ha problemer.

Løsning: Følg fremgangsmåten ovenfor for å starte modemet på nytt.

Relatert artikkel

Fiks Google Nest Wifi- eller Google Wifi-nettverket ditt