Åtgärda problem och skicka in webbplatsen för granskning

Om webbplatsen har granskats och vi har hittat otillåten användning på den ska du åtgärda problemen och skicka in webbplatsen för en till granskning.

1. Öppna rapporten om otillåten användning.
  2. I avsnittet Begär granskning beskriver du hur du har åtgärdat vart och ett av problemen så ingående som möjligt.
    • När du skickar in webbplatsen för granskning skickas beskrivningen till den webbansvariga för domänen och alla eventuella ägare och användare som har lagts till i Search Console. Läs om hur du får tillgång till rapporten.
  3. Klicka på Jag har åtgärdat detta. En dialogruta med en bekräftelse öppnas och du blir tillfrågad om du förstår hur informationen du angav används.
  4. Markera kryssrutan Jag har åtgärdat alla problem och klicka på Skicka.
  • Eftersom vi granskar ett urval av sidorna kan vi hitta nya problem när du skickar in webbplatsen för ny granskning. Därför ska du åtgärda alla förekomster av otillåten användning på webbplatsen, inte bara de som visas i rapporten.
  • Skriv på engelska när du kontaktar oss. Meddelanden på andra språk översätts med hjälp av Google Översätt.