Løsing av problemer og innsending for gjennomgang

Hvis nettstedet er gjennomgått og vi har funnet villedende opplevelser, må du rette opp i dem og sende inn nettstedet for en ny gjennomgang.

1. Gå til rapporten om villedende opplevelser.
  2. I «Be om gjennomgang»-området beskriver du hvordan du har løst hvert problem, helst så detaljert som mulig.
  3. Klikk på Jeg har løst dette. Du ser en dialogboks for bekreftelse der du blir bedt om å bekrefte at du forstår hvordan informasjonen du oppgir, blir brukt.
  4. Merk av for Jeg har løst alle problemene, og klikk på Send inn.
  • Fordi vi gjennomgår et utvalg av sidene dine, kan det hende at vi finner nye problemer når du sender inn nettstedet for en ny gjennomgang. Derfor bør du rette opp i alle villedende opplevelser på nettstedet, ikke bare de som er oppført i rapporten.
  • Send all kommunikasjon på engelsk. Innsendinger på andre språk oversettes ved bruk av Google Oversetter.