Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Informatie over hulp bij een persoonlijke crisis vinden met Google Zoeken

Met Google Zoeken kun je kosteloos actuele en nuttige informatie en bronnen vinden voor hulp in persoonlijke crisissituaties. In je zoekresultaten voor bepaalde zoekopdrachten kun je hotlines en bronnen krijgen die zijn gekoppeld aan verschillende crisisgerelateerde onderwerpen, zoals zelfmoord, seksueel geweld, drugsverslaving en vergiftiging. Het doel van dit type resultaat is om kwetsbare mensen in onveilige situaties zo snel mogelijk in contact te brengen met betrouwbare en kosteloze ondersteuning. Omdat deze informatie afkomstig is van partnerschappen met erkende services voor crisisondersteuning, is de informatie alleen beschikbaar in landen en regio's waar deze partnerschappen beschikbaar zijn.

Hulp en support krijgen

Als je een crisis doormaakt of op zoek bent naar informatie over een specifiek onderwerp, kun je deze bronnen gebruiken voor meer informatie:

Feedback sturen

Je kunt feedback sturen via Google Zoeken als je een overheidsorganisatie of non-profitorganisatie bent die deze groep mensen ondersteunt.

Als je denkt dat de crisisinformatie onjuist is of als je suggesties voor verbeteringen hebt, selecteer je Feedback onder de informatie. Volg de instructies op het scherm.