Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Apua ja tukea sukupuoleen perustuvaan väkivaltaan

Jos sinulla tai jollain muulla on huolia seksuaalisesta väkivallasta tai perheväkivallasta, voit etsiä apua alueellasi No More ‐hakemiston avulla.

Katso UNWomen.org-sivustolta, miten voit auttaa henkilöä, johon kohdistuu sukupuoleen perustuvaa väkivaltaa.

Lue lisää tietojen löytämisestä henkilökohtaiseen kriisiin Google Hausta.

Kriisitietojen lähteet

Googlen kriisitiedot ovat peräisin laadukkailta verkkosivustoilta, kumppanuuksista, lääketieteen ammattilaisilta ja hakutuloksista.

Tärkeää: Kumppanuudet vaihtelevat maittain ja alueittain.

Maa Kriisityyppi Kriisipuhelinorganisaatio Sivusto Puhelinnumero
Argentiina Seksuaalinen väkivalta Instituto Nacional de las Mujeres www.argentina.gob 144

Australia

Seksuaalinen väkivalta / perheväkivalta

1800RESPECT

www.1800respect.org.au

1800 737 732

Belgia

Kotiväkivalta

Ecoute Violences Conjugales

www.ecouteviolencesconjugales.be

80030030

Bolivia

Seksuaalinen väkivalta / perheväkivalta

Familia Segura

https://www.unicef.org/bolivia/familia-segura

800113040

Intia Seksuaalinen väkivalta / perheväkivalta Aks-kriisilinja www.aksfoundation.org 8793088814
Irlanti Seksuaalinen väkivalta Ympärivuorokautinen tukipuhelin raiskauksen uhreille www.drcc.ie/services/helpline 1800 77 8888
Israel Perheväkivalta Israelin hyvinvointi- ja sosiaaliturvaministeriö www.gov.il 118

Korea

Seksuaalinen väkivalta / perheväkivalta

여성긴급전화1366

women1366.kr

1366

Meksiko

Seksuaalinen väkivalta / perheväkivalta

Centro de Atención Ciudadana la Línea de la Vida

https://www.gob.mx/salud/conadic/acciones-y-programas/centro-de-atencion-ciudadana-contra-las-adicciones-134381

8009112000

Uusi-Seelanti Seksuaalinen väkivalta Safe to Talk www.safetotalk.nz 0800 044 334
Uusi-Seelanti

Perheväkivalta

Shine

https://www.2shine.org.nz

0508 744 633

Pakistan

Seksuaalinen väkivalta / perheväkivalta

روزن مشاورتی ہیلپ لائن [Rozan Counseling Helpline]

https://rozan.org

0304 111 1741

Peru

Kotiväkivalta

Línea 100

https://www.gob.pe/481-ayuda-contra-la-violencia-familiar-y-sexual-linea-100

100

Singapore Seksuaalinen väkivalta / perheväkivalta Tukipuhelin väkivallan ja seksuaalisen häirinnän uhreille www.msf.gov.sg/breakthesilence 1800-777-0000
Sri Lanka

Seksuaalinen väkivalta

CCCline1333

https://1333.lk

1333

Etelä-Afrikka Seksuaalinen väkivalta / perheväkivalta

Lopeta sukupuoliväkivalta ‑tukipuhelin

http://www.lifelinesa.co.za

0800 150 150

Yhdysvallat Seksuaalinen väkivalta Rape, Abuse & Incest National Network www.rainn.org 1-800-656-4673
Yhdysvallat Perheväkivalta National Domestic Violence Hotline www.thehotline.org 1-800-799-7233