Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Trobar informació per a crisis personals amb la Cerca de Google

Amb la Cerca de Google, podeu trobar informació i recursos oportuns, útils i sense cost econòmic en situacions de crisi personal. És possible que, als resultats de la cerca de consultes determinades, obtingueu telèfons d'atenció i recursos sobre temes relacionats amb crisis personals, com ara el suïcidi, les agressions sexuals, l'abús de substàncies o les intoxicacions. L'objectiu d'aquest tipus de resultats és oferir a les persones vulnerables en situacions d'inseguretat la possibilitat de posar-se en contacte amb un servei d'assistència fiable sense cap cost econòmic al més aviat possible. Com que aquesta informació prové d'associacions amb serveis reconeguts d'assistència en casos de crisi, només es troba als països i a les regions on aquestes associacions estan disponibles.

Obtenir ajuda i assistència

Si esteu patint una crisi o voleu obtenir informació sobre un tema concret, podeu utilitzar els recursos següents per saber-ne més:

Enviar suggeriments

Podeu enviar suggeriments sobre la Cerca de Google si sou una organització governamental o una organització sense ànim de lucre que ajuda aquesta comunitat.

Si creieu que la informació per a crisis no és precisa o si teniu suggeriments de millora, a sota de la informació, seleccioneu Suggeriments. Seguiu les instruccions en pantalla.