Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Få informasjon fra Google Søk i personlige krisesituasjoner

Med Google Søk kan du finne opplysninger og ressurser som er aktuelle og nyttige i personlige krisesituasjoner – helt kostnadsfritt. I søkeresultatene for bestemte søk kan du se numre til hjelpetelefoner og ressurser som er knyttet til ulike kriserelaterte emner, deriblant selvmord, seksuelle overgrep, rusmisbruk, forgiftning med mer. Målet med denne typen resultater er å sette sårbare personer som er i utrygge situasjoner, i kontakt med pålitelig og kostnadsfri hjelp så raskt som mulig. Siden denne informasjonen kommer fra partnerskap med anerkjente tjenester for krisehjelp, er den bare tilgjengelig i land og regioner der disse partnerskapene er tilgjengelige.

Få hjelp og brukerstøtte

Hvis du er i en krisesituasjon eller er ute etter informasjon om et bestemt emne, kan du bruke disse ressursene for å finne ut mer:

Send tilbakemelding

Du kan sende inn tilbakemelding på Google Søk hvis du representerer en offentlig organisasjon eller ideell organisasjon som jobber for dette brukerfellesskapet.

Hvis du mener at kriseinformasjonen er unøyaktig, eller hvis du har forslag til forbedringer, kan du velge Tilbakemelding under informasjonen. Følg veiledningen på skjermen.