3D en augmented reality in Zoeken

Als je zoekt op Google, kun je bepaalde resultaten in 3D en augmented reality (AR) bekijken.

Wat je nodig hebt

3D-resultaten zoeken en bedienen

1. Ga op je Android-telefoon naar google.com of open de Google-app Google-app.
  2. Zoek naar een dier, object of plaats.
  3. Als er een 3D-resultaat beschikbaar is, tik je op Weergeven in 3D Weergeven in 3D.
  4. Tik op Bekijken in je ruimte om het 3D-resultaat in AR te bedienen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Wat is er beschikbaar in AR

Belangrijk: Deze functie is in bepaalde talen beschikbaar.

Hier volgen enkele voorbeelden van zoekopdrachten die je kunt uitvoeren en bekijken in AR:

Landdieren

Tijger, reuzenpanda, luipaard, geit, jachtluipaard, pony, bruine beer, wolf, shetlandpony, python, arabier, wasbeer, egel en hert

Waterdieren

Wilde eend, alligator, witte haai, octopus, zeeduivel en zeeschildpad

Vogels

Ara, keizerpinguïn en arend

Huisdieren

Pomeriaan, golden retriever, labrador, rottweiler, Franse buldog, mopshond en kat

Menselijke anatomie

Menselijk spijsverteringsstelsel, ademhalingsstelsel, endocrien systeem, vrouwelijk voortplantingsstelsel, zenuwstelsel, lymfevatenstelsel, mannelijk voortplantingsstelsel, integumentum, uitscheidingsstelsel, perifeer zenuwstelsel, urinewegen, skeletsysteem, spiersysteem en bloedsomloop

Celstructuren

Mitochondrion, prokaryoot, endoplasmatisch reticulum, bacterie, eukaryoot, plantencel, ruw endoplasmatisch reticulum, nucleolus, flagellum, celmembraan, dierlijke cel, Golgi-apparaat, ribosomen, glad endoplasmatisch reticulum, chromatine, kernmembraan, fimbria, bacteriële capsule, plasmiden, centrale vacuole, cristae, plasmamembraan, celwand en cisternae

Scheikundige termen

Functionele groep, organische chemie, methylacetaat, propanol, salicylzuur, 1-broombutaan, koolwaterstof, alkaan, elektrolyt, ionaire binding, covalente binding, chemische binding, metaalbinding, chemische verbinding, etheen, hybridisatie en kwantummechanisch model

Biologische termen

Eenzaadlobbige, tweezaadlobbige, eukaryote chromosoomstructuur, rode bloedcel, monocyt, neutrofiel, basofiel en eosinofiel

Natuurkundige termen

Solenoïde

Meer

De Grotte-Chauvet, Neil Armstrong en de Apollo 11-commandomodule

Aanvullende bronnen