Je podcasts beheren in Google Podcasts

Download Podcasts

Afleveringen downloaden
  1. Open Google Podcasts Google Podcasts op je iPhone of iPad.
  2. Tik op een podcast en dan een aflevering en dan Downloaden Downloaden.
Afleveringen automatisch downloaden
  1. Open Google Podcasts Google Podcasts op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Home Home.
  3. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Podcastinstellingen.
  4. Tik onder 'Downloads' op Automatisch downloaden.
  5. Kies je voorkeuren onder 'Algemene instellingen'. Je kunt het volgende automatisch downloaden:
    • Nieuwe afleveringen van je abonnementen.
    • Alleen als je wifi-verbinding hebt.
    • Afleveringen in je wachtrij.
  6. Selecteer onder 'Je abonnementen' de podcasts die je automatisch wilt downloaden.
Wijzigen wanneer downloads worden verwijderd

Standaard verwijdert Google Podcasts gedownloade afleveringen:

• 24 uur nadat je ze hebt beluisterd.
  • 30 dagen nadat je ze hebt gedownload.

Zo wijzig je deze instellingen:

1. Open de Google Podcasts-app Google Podcasts op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Home Home.
  3. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Podcastinstellingen.
    • Tik voor voltooide afleveringen op Voltooide afleveringen verwijderen en kies een periode.
    • Tik voor onvoltooide afleveringen op Onvoltooide afleveringen verwijderen en kies een periode.
Gedownloade afleveringen verwijderen

Verwijderen:

• Een specifieke aflevering verwijderen:
    1. Tik op de aflevering.
    2. Tik op Gedownload Gedownload en dan Download verwijderen.
  • Alle gedownloade afleveringen verwijderen:
    1. Tik op Activiteit Activiteit en dan Downloads.
    2. Tik op Meer Meer en dan Alles verwijderen.

Meer doen met Google Podcasts

Afmelden voor een podcast
  1. Open Google Podcasts Google Podcasts op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Activiteit Activiteit en dan Abonnementen.
  3. Swipe op een podcast naar links om je af te melden.
Een slaaptimer instellen

Stel een slaaptimer in om bij het luisteren van een aflevering te laten onthouden waar je bent gebleven.

1. Tik tijdens het luisteren van een podcast onderaan op de aflevering.
  2. Scroll omlaag en tik op Slapen Slaap.
  3. Stel een timer in of tik op Einde van deze aflevering.
  4. Tik op Starten.
Je Podcasts-geschiedenis verwijderen

Als je een activiteit in Podcasts verwijdert uit Mijn activiteit, kan het tot 24 uur duren voordat de activiteit is verwijderd van het tabblad Geschiedenis in de Google Podcasts-app.

1. Ga naar je Podcasts-geschiedenis in Mijn activiteit.
  2. Kies wat je wilt verwijderen:
    • Al je Podcasts-geschiedenis: Tik onder de zoekbalk op Verwijderen.
    • Geschiedenis van een specifieke dag: Tik naast de gewenste dag op Verwijderen Verwijderen.
    • Een groep met activiteiten: Tik naast de gewenste groep op Verwijderen Verwijderen.
    • Een specifieke activiteit: Tik onder de activiteit op Details en dan tik bovenaan op Meer  en dan Verwijderen.
Tip: Als je podcastactiviteiten verwijdert, verwijder je afleveringen van het tabblad Geschiedenis in de Google Podcasts-app en markeer je deze afleveringen als niet afgespeeld.

De site van een podcast bezoeken

1. Open Google Podcasts Google Podcasts op je iPhone of iPad.
  2. Open de pagina van de podcast.
  3. Tik op Website bezoeken Website bezoeken.

Gepersonaliseerde aanbevelingen in- of uitschakelen

Als je bent ingelogd op je Google-account, kan Google podcasts aanbevelen op basis van:

• Je Google Podcasts-geschiedenis.
  • Je activiteit in Google-producten (als je Web- en app-activiteit hebt ingeschakeld).
Meer informatie over hoe je de activiteit in je account beheert

Gepersonaliseerde aanbevelingen in- of uitschakelen:

1. Open Google Podcasts Google Podcasts op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Home Home.
  3. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Podcastinstellingen.
  4. Ga naar Verkennen en schakel Gepersonaliseerde aanbevelingen weergeven in of uit.