Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Betatesta Google Go

Om du har en Android-enhet och vill testa experimentella funktioner för Google Go innan de släpps kan du gå med i programmet för betatestning.

Registrera dig för betatestning

Viktigt! Betaversionen av Google Go kan vara instabil och ha en del småfel. Vi ber dig att inte publicera eller dela information om funktionerna du testar förrän de har lanserats offentligt.

Så här går du med i programmet för betatestning:

1. Besök sidan för att delta i testningsprogrammet och logga in med ditt Google-konto.
  2. Klicka på Become a tester.
  3. Följ anvisningarna i avsnittet Get the testing version om du vill använda betaversionen.

Sluta betatesta

1. Besök sidan för att sluta att delta i testningsprogrammet och logga in med ditt Google-konto.
  2. Klicka på Leave the program under Leave the testing program.
  3. Uppdatera till den senaste versionen av Google Go när den är tillgänglig. Det släpps en ny version ungefär en gång i månaden.

Lämna feedback

Som betatestare är du en viktig del av vår apputveckling. Med din hjälp och feedback kan vi lansera en bättre version av appen.

Tips! Om du använder en förturs- eller beta-app kan du inte skriva offentliga recensioner av appen på Play Butik.

Så här lämnar du feedback:

1. Öppna Google Play Butik Google Play.
  2. Titta efter den aktuella appen.
  3. Tryck på appen för att öppna informationssidan.
  4. Tryck på Ge feedback i avsnittet Privat feedback till utvecklaren.
  5. Lämna din feedback till utvecklaren.
  6. Tryck på Lägg upp. Endast utvecklaren kan se din feedback, inga andra användare.

Vanliga frågor

Kan jag ha både betaversionen och den vanliga versionen av appen?

Du kan bara ha en version av Google Go installerad på Android-enheten.

Förlorar jag data om jag byter till betaversionen?

Att byta till betaversionen är ungefär som att göra en vanlig uppdatering, så all data och alla inställningar finns kvar.

Rekommenderade artiklar

Läs mer om Google Go.