Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Betatest Google Go

Hvis du har en Android-enhet og har lyst til å teste eksperimentelle funksjoner i Google Go før de lanseres, kan du bli med i betatestprogrammet.

Registrer deg for betatesting

Viktig: Det kan hende betaversjonen av Google Go er ustabil og inneholder enkelte feil. Vi ber om at du ikke publiserer eller deler funksjonene du tester, før vi har lansert dem.

Slik blir du med i programmet for betatesting:

1. Gå til testprogrammets registreringsside og logg på Google-kontoen din.
  2. Klikk på Bli tester.
  3. Følg instruksjonene under «Last ned testversjonen» for å begynne å bruke betaversjonen.

Stopp betatesting

1. Gå til testprogrammets avmeldingsside, og logg på Google-kontoen din.
  2. Trykk på Forlat programmet under «Forlat testprogrammet».
  3. Oppdater til den nye versjonen av Google Go når den blir tilgjengelig. Det kommer en ny versjon omtrent én gang i måneden.

Gi tilbakemelding

Når du deltar i betatesting, har du en viktig rolle i utviklingen av appen. Og ved å gjøre dette, samt komme med tilbakemeldinger, bidrar du til at vi kan lansere en bedre versjon av den.

Tips: Hvis du bruker en tidlig tilgang-eller betaapp, kan du ikke legge inn anmeldelser på Play-butikken for den appen.

Sånn gir du tilbakemelding:

1. Åpne Google Play-butikken Google Play.
  2. Finn appen du vil gi tilbakemelding om.
  3. Trykk på appen for å åpne detaljsiden for appen.
  4. I delen «Privat tilbakemelding til utvikler», trykker du på Skriv tilbakemelding.
  5. Skriv tilbakemeldingen din til utvikleren.
  6. Trykk på Legg ut. Bare utvikleren kan se tilbakemeldingen – ikke andre brukere.

Vanlige spørsmål

Kan jeg ha både en betaversjon og en vanlig versjon av appen?

Du kan bare ha én versjon av Google Go installert på Android-enheten din.

Kommer jeg til å miste data hvis jeg bytter til betaversjonen?

Når du bytter til betaversjonen, er prosessen den samme som ved en vanlig oppdatering, så du kommer ikke til å miste noen data eller innstillinger.

Anbefalte artikler

Finn ut mer om Google Go.