Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Google Gon betatestaus

Jos sinulla on Android-laite ja haluat testata Google Gon kokeellisia ominaisuuksia ennen niiden julkaisua, voit liittyä betatestiohjelmaan.

Rekisteröityminen betatestaukseen

Tärkeää: Google Gon betaversio voi olla epävakaa, ja siinä voi esiintyä joitakin pieniä ongelmia (eli virheitä). Ethän julkaise testattavana olevia ominaisuuksia tai kerro niistä muille ennen kuin ne julkaistaan virallisesti.

Näin voit liittyä betatestiohjelmaan:

1. Siirry testausohjelman liittymissivulle ja kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse Ryhdy testaajaksi.
  3. Aloita betaversion käyttö Hanki testiversio ‑kohdassa olevien ohjeiden avulla.

Betatestauksen lopettaminen

1. Siirry testausohjelman poistumissivulle ja kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse Lopeta testaus ‑kohdasta Lopeta testaaminen.
  3. Päivitä Google Go uusimpaan versioon, kun se on saatavilla. Uusi versio julkaistaan noin kerran kuussa.

Palautteen antaminen

Betatestaajilla on tärkeä rooli sovelluksen kehittämisessä. Osallistumalla testaukseen ja antamalla palautetta autat meitä parantamaan sovellusta.

Vinkki: Jos käytät sovelluksen varhainen käyttöoikeus- tai betaversiota, et voi kirjoittaa julkisia arvosteluita kyseisestä sovelluksesta Play Kauppaan.

Palautteen antaminen:

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play.
  2. Etsi sovellus, josta haluat antaa palautetta.
  3. Avaa sovelluksen tietosivu koskettamalla sovellusta.
  4. Valitse kohdasta Yksityinen palaute kehittäjälle Kirjoita palaute.
  5. Anna palautetta kehittäjälle.
  6. Valitse Julkaise. Palautteen näkee vain kehittäjä, eivät muut käyttäjät.

Usein kysyttyä

Voinko käyttää sovelluksen beta- ja tavallista versiota yhtä aikaa?

Android-laitteella voi olla asennettuna vain yksi Google Gon versio.

Menetänkö dataa, jos otan betaversion käyttöön?

Siirtyminen betaversioon vastaa tavallista sovelluspäivitystä, joten et menetä dataa tai asetuksia.

Suositeltuja artikkeleita

Lue lisää Google Gosta.