Utilitzar la nova versió de Google Llibres

A Google Llibres podeu llegir, baixar o previsualitzar llibres. Si trobeu un llibre que us interessa, és possible que pugueu llegir-lo a Google Llibres, comprar-lo en línia o agafar-lo en préstec d'una biblioteca.

Consell: alguns llibres els proporcionen els editors, mentre que d'altres s'han escanejat com a part del Projecte Biblioteca.

Important: és possible que algunes d'aquestes funcions no estiguin disponibles als dispositius mòbils.

Provar la nova versió de Google Llibres

Podeu provar la nova versió de Google Llibres aquí o bé:

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Cerqueu qualsevol llibre.
  3. Feu clic al títol del llibre.
  4. A la part superior esquerra, feu clic a Prova-ho ara.

Tornar a la versió clàssica de Google Llibres

Podeu tornar a la versió clàssica de Google Llibres aquí des de l'ordinador o bé:

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Cerqueu qualsevol llibre.
  3. Feu clic al títol del llibre.
  4. Si esteu veient pàgines d'un llibre, feu clic a Tanca Close.
  5. A la part superior, feu clic a Configuració Configuració.
  6. Feu clic a Torna a la versió clàssica de Google Llibres

Llegir o previsualitzar un llibre

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Cerqueu el títol, l'autor, l'ISBN o paraules clau. Per cercar-los amb filtres, feu clic a Cerca avançada al quadre de cerca. Obteniu informació sobre quin percentatge del llibre podeu veure.
  3. Feu clic en un títol. A sota del títol, podeu llegir o previsualitzar el llibre:

Fer cerques en un llibre

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Cerqueu el títol, l'autor, l'ISBN o paraules clau.
  3. Feu clic en un títol.
  4. A sota del títol, feu clic a Cerca al llibre.
  5. A la part superior de la finestra, feu clic a Cerca en aquest llibre i, a continuació, escriviu la vostra cerca i, a continuació, feu clic a Cerca Cerca.

Comprar, agafar en préstec o baixar un llibre

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Cerqueu el títol, l'autor, l'ISBN o paraules clau.
  3. Feu clic en un títol.
  4. Per comprar un llibre o agafar-lo en préstec, feu clic a Obtén el llibre, a sota del títol.
    • Per comprar-lo: a "Compra l'edició en paper" o "Compra l'edició digital", és possible que vegeu proveïdors a qui podeu comprar el llibre. Feu clic en un proveïdor per comprar el llibre al seu lloc web.
    • Per agafar-lo en préstec: a "Agafa en préstec", és possible que vegeu biblioteques a prop que tinguin el llibre en format imprès, electrònic o d'àudio. Si no veieu cap biblioteca, introduïu una ciutat o un codi postal.
      • També podeu cercar el llibre en diverses biblioteques mitjançant la funció Cerca a WorldCat.
      • Podeu cercar altres edicions fent clic a Qualsevol edició.
  5. Per baixar un llibre, feu clic a Baixa el PDF a sota del títol.
    • No tots els llibres es poden baixar.

Citar un llibre

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Cerqueu el títol, l'autor, l'ISBN o paraules clau.
  3. Feu clic en un títol.
  4. A "Sobre aquesta edició", feu clic a Crea una citació.
  5. Trieu el format de citació i, a continuació, Copia.

Afegir un llibre a la biblioteca

Per afegir un llibre a la vostra biblioteca des d'un ordinador:

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Cerqueu el títol, l'autor, l'ISBN o paraules clau.
  3. Feu clic en un títol.
  4. A sota del títol, feu clic a Afegeix a la meva biblioteca.

Per accedir a la biblioteca, feu clic a La meva biblioteca Library, al costat de "Cerca a Google Llibres".

Per afegir un llibre a la biblioteca des d'un dispositiu mòbil:

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Cerqueu el títol, l'autor, l'ISBN o paraules clau.
  3. Feu clic en un títol.
  4. Toqueu Afegeix a la meva biblioteca .

Corregir problemes

Teniu un problema amb un llibre que heu comprat

Si teniu algun problema amb un llibre que heu comprat, contacteu amb el proveïdor que us l'hagi venut.

No podeu veure un llibre o una revista

Proveu aquestes correccions habituals:

1. Desactiveu qualsevol connector o extensió de bloqueig d'anuncis. Obteniu informació sobre com podeu desactivar les extensions.
  2. Utilitzeu un altre navegador, com ara Chrome o Safari, per obrir Google Llibres.
  3. Seguiu els passos per esborrar la memòria cau i les galetes del navegador.
Si continueu tenint problemes, contacteu amb nosaltres.

No podeu veure el llibre sencer

El propietari no ha acceptat mostrar el llibre sencer, o pot ser que el llibre no s'hagi escanejat completament.

• Per cercar el llibre en una biblioteca: a la barra de menú, feu clic a Obtén el llibre i, a continuació, Cerca a WorldCat.
  • Per comprar el llibre en línia: a la barra de menú, feu clic a Obtén el llibre i, a continuació, seleccioneu un comerç al detall.
  • Si penseu que el llibre és de domini públic al vostre país, demaneu-nos que el revisem.
Si sou el propietari del llibre o de la revista i voleu permetre que se'n mostrin més fragments a Google Llibres, reclameu-lo.

Com es poden trobar ressenyes

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Cerqueu el títol, l'autor, l'ISBN o paraules clau.
  3. Feu clic en un títol.
  4. A la barra de menú, feu clic a Ressenyes.
    • També podeu desplaçar-vos fins a "Ressenyes", a la pestanya "Dades generals".

Informar de problemes

Per informar d'una imatge de qualitat deficient, pàgines que falten, un problema relacionat amb les ressenyes, metadades incorrectes o contingut il·legal o ofensiu, contacteu amb nosaltres.

Articles relacionats