Løs problemer med Google Go

Løs forbindelsesproblemer med Google Go

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi, eller hvis du har en langsom forbindelse, kan du prøve følgende:

Tjek, om du har den nyeste version af appen

1. Gå til siden for Google Go i Play Butik på din telefon.
  2. Tryk på Opdater. Du har allerede den nyeste version, hvis der står "Installeret".

Aktivér Lite-tilstand

Hvis du vil se søgeresultater hurtigere og bruge færre data, kan du aktivere Lite-tilstand.

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tryk på Indstillinger øverst på skærmen.
  3. Aktivér Brug Lite-tilstand under "Data".

Aktivér notifikationer

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi, kan du aktivere notifikationer, så du ser søgeresultaterne, når du igen er online.

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tryk på Indstillinger øverst på skærmen.
  3. Aktivér Søgeresultaterne er klar og Websiden er indlæst under "Notifikationer".

Talesøgning virker ikke

Tjek dine sprogindstillinger

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tryk på Indstillinger øverst på skærmen.
  3. Vælg det sprog, du vil bruge i appen.

Prøv at aktivere talesøgning

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tryk på mikrofonen nederst på skærmen.
  3. Løft din enhed, og tal langsomt ind i den.
  4. Brug korte sætninger som f.eks. "Hvornår blev Taj Mahal bygget?"

Lyttetilstanden er enten for hurtig eller for langsom

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Søg efter en artikel tryk på artiklen for at åbne den.
  3. Tryk på Afspil nederst på skærmen.
  4. Tryk på Hastighed for at få artiklen læst op i et hurtigere eller langsommere tempo.