Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Løs problemer med Google Go

Løs forbindelsesproblemer med Google Go

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi, eller hvis du har en langsom forbindelse, kan du prøve følgende:

Tjek, om du har den nyeste version af appen

1. Gå til appen Google Go Google Go på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Opdater. Hvis der står "Installeret", har du allerede den nyeste version.

Aktivér Lite-tilstand

Hvis du vil se søgeresultater hurtigere og bruge færre data, kan du aktivere Lite-tilstand.

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  3. Aktivér Brug Lite-tilstand under "Data".

Aktivér notifikationer

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi, kan du aktivere notifikationer, så du ser søgeresultaterne, når du igen er online.

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  3. Aktivér Søgeresultaterne er klar og Websiden er indlæst under "Notifikationer".

Talesøgning virker ikke

Tjek dine sprogindstillinger

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  3. Vælg det sprog, du vil bruge i appen.

Prøv at aktivere talesøgning

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tryk på mikrofonen nederst på skærmen.
  3. Løft din enhed, og tal langsomt ind i den.
  4. Brug korte sætninger som f.eks. "Hvornår blev Taj Mahal bygget?"

Lyttetilstanden er enten for hurtig eller for langsom

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Søg efter en artikel og derefter tryk på artiklen for at åbne den.
  3. Tryk på Afspil nederst på skærmen.
  4. Tryk på Hastighed for at få artiklen læst op i et hurtigere eller langsommere tempo.