Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Corregir problemes de Google Go

Corregir problemes de connexió de Google Go

Si no us podeu connectar a la Wi-Fi o teniu una connexió lenta, proveu aquestes solucions:

Comproveu que tingueu la darrera versió de l'aplicació

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a l'aplicació Google Go Google Go.
  2. Toqueu Actualitza. Si es mostra "Instal·lada", vol dir que ja teniu la darrera versió instal·lada.

Activar el mode bàsic

Per obtenir resultats de cerca més ràpidament i fer servir menys dades, podeu activar el mode bàsic.

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part superior dreta, toqueu Configuració .
  3. A "Dades", activeu Utilitza el mode bàsic.

Activar les notificacions

Si teniu problemes per connectar-vos a la Wi-Fi, activeu les notificacions per obtenir els resultats de cerca quan torneu a tenir connexió.

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part superior dreta, toqueu Configuració .
  3. A "Notificacions", activeu Resultats de la cerca a punt i S'ha carregat la pàgina web.

La cerca per veu no funciona

Revisar la configuració d'idioma

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part superior dreta, toqueu Configuració .
  3. Trieu l'idioma que vulgueu fer servir a l'aplicació.

Provar d'activar la cerca per veu

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part inferior, toqueu el micròfon .
  3. Aixequeu el dispositiu i parleu-hi lentament.
  4. Utilitzeu frases curtes, com ara "Quan es va construir el Taj Mahal?".

El mode per escoltar és massa ràpid o massa lent

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. Cerqueu un article i, a continuació, toqueu l'article per obrir-lo.
  3. A la part inferior, toqueu Reprodueix.
  4. Toqueu Velocitat per escoltar l'article de manera més ràpida o més lenta.