Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Links, afbeeldingen en meer opslaan

Je kunt links, afbeeldingen en plaatsen opslaan.

Belangrijk: Deze functie is misschien niet in alle talen en landen of regio's beschikbaar. Je moet zijn ingelogd op je Google-account om je collecties te vinden.

Je kunt het volgende opslaan in de Google-app of bij Opgeslagen :

• Afbeeldingen
  • Plaatsen
  • Recepten
  • Series
  • Films
  • Webpagina's

In de Google-app kun je ook producten volgen.

Een collectie maken

1. Open de Google-app Google-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Tabbladen.
  3. Tik bovenaan op Opgeslagen of swipe naar Opgeslagen.
  4. Tik op de pagina Interesses op het tabblad Opgeslagen op Alle collecties bekijken en dan Maken Toevoegen.
  5. Selecteer een van de volgende opties:
    • Maken via link: Je kunt een collectie maken als je een link toevoegt.
    • Maken op basis van alle opgeslagen items: Je kunt een collectie maken door een of meer items in je opgeslagen items te selecteren.
    • Maken op basis van een lege template: Je kunt een lege collectie maken.
  6. Geef de collectie een naam.
  7. Tik op Klaar.
  8. Zoek items om op te slaan.

Toevoegen aan je opgeslagen items

1. Open de Google-app Google-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Tabbladen.
  3. Tik bovenaan op Opgeslagen of swipe naar Opgeslagen.
  4. Tik op Alle opgeslagen items bekijken.
  5. Tik rechtsonder op Toevoegen Toevoegen en dan Link .

Items opslaan in een collectie

Zo sla je items op:

1. Open de Google-app Google-app op je iPhone of iPad.
  2. Zoek het item dat je wilt opslaan.
  3. Tik op het item.
  4. Tik bovenaan op Meer Meer en dan Opslaan Toevoegen aan.

Zo sla je afbeeldingen op:

1. Open de Google-app Google-app op je iPhone of iPad.
  2. Zoek een afbeelding die je wilt opslaan.
  3. Tik op de afbeelding.
  4. Tik op Meer Meer en dan Opslaan Toevoegen aan.
Tip: Het item wordt opgeslagen in je nieuwste collectie. Tik op Wijzigen als je een andere collectie wilt kiezen. Kies daarna een collectie.