Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Links, afbeeldingen en meer opslaan

Je kunt links, afbeeldingen en plaatsen opslaan.

Belangrijk: Deze functie is misschien niet in alle talen en landen of regio's beschikbaar. Je moet zijn ingelogd op je Google-account om je collecties te vinden.

Je kunt het volgende opslaan in de Google-app of bij Opgeslagen :

• Afbeeldingen
  • Plaatsen
  • Recepten
  • Series
  • Films
  • Webpagina's

In de Google-app kun je ook producten volgen.

Een collectie maken

1. Open de Google-app Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Opgeslagen .
  3. Tik op de pagina Interesses op Maken.
  4. Tik op een van de volgende opties:
    • Maken via link: Je kunt een collectie maken als je een link toevoegt.
    • Maken op basis van alle opgeslagen items: Je kunt een collectie maken door een of meer items in je opgeslagen items te selecteren.
    • Maken op basis van een lege template: Je kunt een lege collectie maken.
  5. Geef de collectie een naam.
  6. Tik op Klaar.
  7. Zoek items om op te slaan.

Toevoegen aan je opgeslagen items

1. Open de Google-app Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Opgeslagen  en dan Alle opgeslagen items.
  3. Tik rechtsonder op Toevoegen Toevoegen en dan Link .

Items opslaan in een collectie

Zo sla je items op:

1. Open de Google-app Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek naar het item dat je wilt opslaan.
  3. Tik op het item.
  4. Tik bovenaan op Opslaan Toevoegen aan.
Tip: Je kunt een artikel of webpagina opslaan voor later gebruik zonder dat je er eerst op tikt. Als je het artikel wilt opslaan, tik je naast het artikel of de webpagina op Meer Meer. Tik in het venster dat wordt weergegeven onder Meer opties op Opslaan Toevoegen aan.

Zo sla je afbeeldingen op:

1. Open de Google-app Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek een afbeelding die je wilt opslaan.
  3. Tik op de afbeelding.
  4. Tik bovenaan op Meer Meer en dan Opslaan Toevoegen aan.

Tip: Het item wordt opgeslagen in je nieuwste collectie. Tik op Bewerken als je een andere collectie wilt kiezen. Kies daarna een collectie.

Een notitie toevoegen aan je opgeslagen item

Een notitie toevoegen terwijl je een item opslaat:

1. Tik op Bewerken op het moment van opslaan.
  2. Voeg een notitie aan je opgeslagen item toe.
  3. Tik rechtsboven op Klaar om op te slaan.

Een notitie toevoegen nadat je een item hebt opgeslagen:

1. Open de Google-app op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Opgeslagen.
  3. Tik onder Je collecties op een opgeslagen item waaraan je een notitie wilt toevoegen.
  4. Klik bij het opgeslagen item dat je wilt bewerken op Meer Meer en dan Bewerken Edit.
  5. Voeg je notitie toe.
  6. Klik rechtsboven op Klaar om op te slaan.

Toevoegen aan Opgeslagen vanuit andere apps

Zo voeg je een webpagina toe aan Opgeslagen:

1. Open je browser op je Android-apparaat.
  2. Tik op Meer Meer en dan Delen Delen.
  3. Tik in de pop-up op Meer Meer en dan Opgeslagen .

Zo sla je een link op vanuit andere apps:

1. Open een app van derden op je Android-apparaat.
  2. Tik bij de link die je wilt opslaan op Delen.
  3. Kies in de pop-up de optie Opgeslagen  als bestemming.