Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Links, afbeeldingen en meer opslaan

Je kunt links, afbeeldingen en plaatsen opslaan.

Belangrijk: Deze functie is misschien niet in alle talen en landen of regio's beschikbaar. Je moet zijn ingelogd op je Google-account om je collecties te vinden.

Een collectie maken

1. Ga op je computer naar de pagina Interesses.
  2. Klik op het tabblad Opgeslagen op Maken Toevoegen.
  3. Tik op een van de volgende opties:
    • Maken via link: Je kunt een collectie maken als je een link toevoegt.
    • Maken op basis van alle opgeslagen items: Je kunt een collectie maken door een of meer items in je opgeslagen items te selecteren.
    • Maken op basis van een lege template: Je kunt een lege collectie maken.
  4. Geef de collectie een naam.
  5. Klik op Klaar.
  6. Zoek items om toe te voegen.

Toevoegen aan je opgeslagen items

1. Ga op je computer naar de pagina Interesses.
  2. Klik op het tabblad Opgeslagen op Alle opgeslagen items.
  3. Klik rechtsboven op Toevoegen Toevoegen en dan Een link toevoegen.

Items opslaan in een collectie

Belangrijk: Log in op je Google-account om items aan je opgeslagen items toe te voegen.

Je kunt afbeeldingen, recepten, series en films, en plaatsen opslaan in een collectie.

1. Zoek op je computer op Google.
  2. Klik op het gewenste resultaat.
  3. Klik bovenaan op Meer Meer en dan Opslaan Toevoegen aan.
    • Als je Opslaan Toevoegen aan niet vindt, log je in.

Tip: Het item wordt opgeslagen in je nieuwste collectie. Klik op Wijzigen als je een andere collectie wilt kiezen. Kies daarna een collectie.