Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Fjern innhold om meg som ligger på nettsteder med utnyttende fjerningsrutiner, fra Google

Når vi blir bedt om det, kan vi fjerne linker til innhold fra Google-søkeresultatene hvis innholdet er på nettsteder som krever at folk betaler penger direkte til nettstedene eller andre aktører for å få innholdet fjernet.

Krav

For at vi skal vurdere å fjerne innholdet, må det oppfylle alle disse kravene:

1. Du er personen innholdet på den innsendte nettadressen handler om.
  2. Nettstedet er ikke et nettsted for bedriftsanmeldelser.
  3. Nettstedet har fjerningsrutiner som krever betaling til nettstedet eller andre aktører for å få innholdet fjernet.

Be om fjerning av innhold fra Google Søk

Du eller den autoriserte representanten din kan sende inn en forespørsel om å fjerne linker til innholdet fra Google-søkeresultatene. Alle autoriserte representanter må forklare hvordan de har myndighet til å opptre på vegne av deg.

Viktig: Vi går bare gjennom nettadressene du eller den autoriserte representanten din sender inn via skjemaet.

Start forespørselen om fjerning

Dette skjer når du har sendt inn en forespørsel om fjerning

1. Du får en automatisk e-postbekreftelse. Dette bekrefter at vi har mottatt forespørselen.
  2. Vi går gjennom forespørselen din. Hver forespørsel evalueres i henhold til kravene ovenfor.
  3. Hvis det er nødvendig, samler vi inn mer informasjon. I noen tilfeller kan vi be om mer informasjon. Hvis forespørselen ikke har nok informasjon til at vi kan evaluere den, for eksempel hvis det mangler nettadresser, gir vi deg spesifikk veiledning og ber deg sende inn forespørselen på nytt.
  4. Vi varsler deg om eventuelle tiltak vi treffer. Hvis forespørselen ikke oppfyller kravene for fjerning, inkluderer vi også en kort forklaring. Hvis forespørselen blir avvist og du senere har mer materiell som støtter saken din, kan du sende inn forespørselen på nytt.

Vanlige spørsmål

Skjemaet har flere fjerningsalternativer. Hvilket bør jeg velge?
I delen for typen innhold du vil ha fjernet, velger du Innholdet ligger på et nettsted med utnyttende fjerningsrutiner. Velg deretter landet du bor i, og klikk på Neste.
Hvilke nettadresser skal jeg sende inn til gjennomgang?

Send inn alle bildene eller nettadressene du vil at vi skal gjennomgå for fjerning fra Google-søkeresultater.

Hvordan finner jeg nettadressen til innholdet jeg vil rapportere?

For å finne nettadressen til innholdet, søk etter siden eller bildet du vil rapportere.

Finn ut hvordan du

Hvordan sender jeg inn flere nettadresser til gjennomgang?

Legg til én nettadresse per linje. Du kan sende inn opptil 1000 nettadresser.

Hvorfor ber dere om skjermdumper i skjemaet?

Når du sender inn skjermdumper av innhold som er knyttet til deg, blir det lettere for oss å identifisere støtende innhold som bør fjernes. Et bilde kan ha innhold som er relevant for flere enkeltpersoner.

Hvordan tar jeg skjermdumper?

Du kan ta en skjermdump på en datamaskin eller mobilenhet. Det kan være lurt å ta skjermdumpen på enheten du bruker til å sende inn skjemaet. Rediger skjermdumper du sender inn, slik at eventuelle seksuelt eksplisitte deler skjules.

Finn ut hvordan du tar skjermdumper:

Viktig: Bilder som viser seksuelt misbruk av barn, er ulovlige og skal IKKE deles via dette skjemaet. Ikke ta eller legg ved skjermdumper med innhold som viser seksuelt misbruk av barn, eller innhold som fremstiller personer under 18 år på en seksuell måte. Finn ut hvordan du rapporterer bilder som viser seksuelt misbruk av barn.

Hvordan ber jeg om å få fjernet innhold som ikke er publisert lenger?

Hvis du vil ha fjernet innhold som fortsatt vises i Google-søkeresultatene eller som en bufret side, men er borte fra den aktuelle nettsiden, bør du be om en oppdatering av utdatert innhold.