Retirar de Google contingut sobre mi inclòs en llocs web amb pràctiques explotadores de retirada

Som conscients que pot ser molest que altres usuaris publiquin contingut sobre la vostra persona en llocs web. I encara és més anguniós constatar que s'han de pagar diners directament als llocs web o a altres agències perquè retirin el contingut.

Si se sol·licita, en algunes circumstàncies, pot ser que retirem els enllaços a aquest tipus de contingut dels resultats de la Cerca de Google. La vostra sol·licitud ha de complir els requisits següents perquè l'estudiem i us puguem ajudar.

• Sou el subjecte del contingut de l'URL enviat.
  • El lloc web no és de ressenyes de negocis.
  • Les pràctiques de retirada del lloc web exigeixen pagar diners per retirar contingut.

Per sol·licitar que aquest contingut es retiri dels resultats de la Cerca de Google, utilitzeu aquest formulari. També podeu demanar a un representant autoritzat que l'empleni en nom vostre.  El vostre representant autoritzat ha d'explicar per què té autorització per actuar en nom vostre.

Recordeu que, en retirar una pàgina concreta dels resultats de cerca de Google, aquesta pàgina no es retira del web. Encara que Google prengui mesures, és possible que la pàgina web en què s'allotja el contingut continuï existint i que s'hi pugui accedir, fins i tot a través d'altres motors de cerca.

Consells per emplenar el formulari

1. A la secció que correspon al tipus de contingut que voleu retirar, seleccioneu "Contingut sobre mi en llocs web amb pràctiques explotadores de retirada".
  2. Per poder retirar el contingut, cal que indiqueu la informació següent:
    • Nom complet.
    • Adreça electrònica de contacte.
    • URL del contingut publicat, si escau.
    • URL de mostra dels resultats de la Cerca de Google en què surt el contingut.
    • Captures de pantalla del contingut ofensiu, que ens permetran assegurar-nos que retirem els resultats correctes. Us recomanem que utilitzeu un programa d'edició d'imatges per amagar les parts sexualment explícites de les captures de pantalla; no obstant això, ens han d'ajudar a identificar el contingut concret que voleu que es retiri.
    • Una descripció de per què penseu que el lloc web utilitza pràctiques explotadores de retirada.