Escoltar podcasts amb Google Podcasts

Amb Google Podcasts Google Podcasts, podeu cercar i escoltar podcasts. Al telèfon o a la tauleta Android, podeu fer el següent:

Cercar podcasts i subscriure-s'hi

Podeu veure les vostres subscripcions a la part superior de Google Podcasts. Per cancel·lar-ne alguna, obriu el podcast i toqueu Subscrit.

Baixar podcasts concrets

1. Obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Toqueu Cerca Cerca.
  3. Introduïu el nom del podcast.
  4. Toqueu el podcast i, a continuació, Subscriu-m'hi.

Descobrir més podcasts

• Desplaceu-vos cap avall fins a seccions com ara "Podcasts principals" i "Tendència".
  • Cerqueu un tema que us interessi, per exemple, esports o notícies.

Cercar i reproduir episodis

Trobar un episodi d'un podcast al qual esteu subscrit

1. Obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Per veure:
    • Tots els episodis disponibles d'un podcast: toqueu el podcast.
    • Informació de l'episodi: toqueu-ne el nom.
    • Episodis nous, en curs o baixats: desplaceu-vos cap avall fins a "Per a tu". Toqueu el tipus d'episodis que vulgueu.

Consell: per tornar a la pàgina principal, a la part superior esquerra, toqueu Google Podcasts Google Podcasts.

Reproduir un episodi d'un podcast

1. Al costat de l'episodi, toqueu Reprodueix Reprodueix. Si sou en una pàgina d'informació, toqueu Reprodueix l'episodi.
  2. L'episodi que s'està reproduint es mostra a la part inferior de la pantalla.
  3. Per veure més controls, a la part inferior de la pantalla, toqueu l'episodi que s'està reproduint. Podeu posar-lo en pausa, avançar-hi, retrocedir-hi, canviar-ne la velocitat i escurçar-ne els silencis.

Gestionar les baixades

Baixar episodis
  1. Toqueu un episodi.
  2. Toqueu Baixa Baixa.
Canviar quan se suprimeixen les baixades
De manera predeterminada, Google Podcasts suprimeix els episodis baixats segons aquests criteris de temps:
  • 24 hores després que acabeu d'escoltar-los.
  • 30 dies després de baixar-los.
Per canviar els criteris de temps, seguiu aquests passos:
  1. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  2. Toqueu Suprimeix els episodis escoltats íntegrament i trieu quan voleu que se suprimeixin.
  3. Toqueu Suprimeix els episodis escoltats a mitges i trieu quan voleu que se suprimeixin.
Suprimir les baixades personalment
Per suprimir:
  • Un episodi concret:
    1. Toqueu-lo.
    2. Toqueu Baixat Baixat i, a continuació, Suprimeix la baixada.
  • Tots els episodis baixats:
    1. A "Per a tu", toqueu Baixades i, a continuació, Tots els episodis baixats.
    2. Toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix-ho tot.

Gestionar els podcasts

Canviar l'ordre dels podcasts o cancel·lar-ne la subscripció
  1. Obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Edita els teus podcasts Edita els teus podcasts.
  3. Feu els canvis que vulgueu.
    • Per canviar l'ordre dels podcasts, arrossegueu els que vulgueu moure.
    • Per cancel·lar-ne la subscripció, toqueu cada podcast que no vulgueu i, a continuació, Suprimeix Elimina.
Afegir un podcast a la pantalla d'inici
  1. Obriu la pàgina del podcast.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Afegeix a la pantalla d'inici.
Per suprimir un podcast de la pantalla d'inici, arrossegueu-lo a Suprimeix.
Utilitzar Google Podcasts en mode fosc

El mode fosc està disponible per a Android 9 i versions posteriors.

A Android 10 i versions posteriors

1. Obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració.
  2. Toqueu Pantalla.
  3. Activeu el tema fosc.

Consell: si Google Podcasts no aplica el tema fosc, proveu de definir el tema de la vostra aplicació de Google a "Valor predeterminat del sistema". Obteniu informació sobre com podeu canviar la configuració de l'aplicació Google.

A Android 9

Podeu utilitzar el mode fosc activant l'estalvi de bateria al dispositiu. Obteniu informació sobre com podeu activar l'estalvi de bateria.

Anar al lloc web d'un podcast
  1. Obriu la pàgina del podcast.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Visita el lloc web Visita el lloc web.
En alguns podcasts, podeu tocar Vull fer una donació (€) per obrir la pàgina de donacions.

Articles relacionats