Ruoan tilaaminen Googlen avulla

Voit tilata ravintoloista ruokaa hakutulosten kautta tai puhelimesi Google Assistantilla (vain Yhdysvalloissa). Ravintolavalikoima riippuu ravintoloiden toimitusvaihtoehdoista.

Ruokaa voi tilata tällä tavalla ainoastaan Yhdysvalloissa tai Intiassa englanniksi.

Vaihe 1: Valitse ravintola

Hakutuloksista
  1. Siirry Googleen.
  2. Hae ravintolaa. Vieritä alaspäin, kunnes näet ravintolan tiedot ja kuvat.
  3. Valitse tilausvaihtoehto.
    Huom. Jos et näe tilauspainiketta, ravintola ei ole saatavilla.
  4. Tarkista osoitteesi toimitusta varten. Jos haluat lisätä tai muuttaa osoitettasi, valitse Muokkaa Muokkaa.
  5. Valitse haluamasi palvelu.
Google Assistantilla
  1. Avaa Google Assistant puhelimellasi.
  2. Sano ravintolan nimi tai kirjoita haku.
  3. Valitse näytön alaosasta Toimitus tai Nouto.
  4. Valitse haluamasi palvelu.

Vaihe 2: Valitse ruoka

1. Valitse haluamasi ruoka valikosta. Jos käytät Google Assistantia, ruoan valintaan ei voi käyttää puhekomentoja.
  2. Valitse tarvittaessa vaihtoehdot tai kirjoita viesti. Voit esimerkiksi ilmoittaa haluamasi täytteet tai pyytää kasvisvaihtoehtoa.
  3. Valitse Lisää tilaukseen.
  4. Voit lisätä toisen tuotteen valitsemalla sen valikosta.

Vaihe 3: Maksa tilaus

1. Tarkista tilauksesi. Jos käytät puhelinta, valitse Siirry tilaukseen.
  2. Valitse Kassa.
  3. Valitse Tee tilaus. Saat sähköpostiviestin, jossa on kopio kuitista.

Palvelusta ja ravintolasta riippuen voit saada tilapäivityksiä.

Ruokatilauksiin liittyvien ongelmien korjaaminen

Saat apua seuraavasti: