Bestil mad med Google

Du kan bestille mad fra restauranter i dine søgeresultater eller med Google Assistent på din telefon (kun i USA). Udvalget af restauranter afhænger af deres leveringsmuligheder.

Hvis du vil bestille mad på denne måde, skal du bestille i USA eller Indien på engelsk.

Hvis du bestiller mad i USA, vil din ordre se lidt anderledes ud, hvis du vælger Doordash som udbyder.

Trin 1: Vælg en restaurant

Fra søgeresultaterne
  1. Gå til Google.
  2. Søg efter en restaurant. Rul ned, indtil du ser oplysninger og billeder fra restauranten.
  3. Vælg en bestillingsmulighed.
    Bemærk! Hvis du ikke kan se en bestillingsknap, er restauranten ikke tilgængelig.
  4. Hvis du vil have maden leveret, skal du tjekke din adresse. Du kan tilføje eller ændre din adresse ved at trykke på Rediger Rediger.
  5. Vælg den tjenesteudbyder, du vil bruge.
Fra Google Assistent
  1. Åbn Google Assistent på din telefon.
  2. Tal eller skriv for at søge efter en restaurant.
  3. Tryk på Levering eller Afhentning nederst på skærmen.
  4. Vælg den tjenesteudbyder, du vil bruge.

Trin 2: Vælg din mad

1. Vælg din mad fra menuen. Hvis du bruger Google Assistent, virker det ikke at sige, hvad du gerne vil have.
  2. Hvis det er relevant, skal du angive valg eller skrive en besked. Det kan f.eks. være, hvilket fyld du vil have, eller om maden skal være vegetarisk.
  3. Vælg Føj til ordre.
  4. Hvis du vil bestille mere, skal du vælge det i menuen.

Trin 3: Betaling

1. Tjek din ordre. Tryk på Gå til ordre, hvis du bruger din telefon.
  2. Vælg Betaling.
  3. Vælg Bestil. Du modtager en mail med en kopi af din kvittering.
    • Bemærk! Når du angiver din kontrolkode for at bruge en betalingsmetode, kan du muligvis se en midlertidig debitering på din konto. Debiteringen tilbageføres, når dit kort er blevet bekræftet.

Afhængigt af tjenesteudbyderen og restauranten kan du modtage statusopdateringer.

Løs problemer med bestilling af mad

Hvis du vil have hjælp til din:

Relaterede artikler til virksomheder