Demanar menjar amb Google

Pots demanar menjar als restaurants des dels resultats de cerca o des de l'Assistent de Google amb el telèfon (només als EUA). Els restaurants disponibles dependran de les opcions d'entrega.

Aquesta opció per demanar menjar està disponible als Estats Units i a l'Índia, i cal fer-ho en anglès.

Pas 1: tria un restaurant

Des dels resultats de la cerca
  1. Ves a Google.
  2. Cerca un restaurant. ​Desplaça't cap avall fins que vegis informació i imatges del restaurant.
  3. Tria una opció de comanda.
    Nota: si no veus cap botó per fer una comanda, vol dir que el restaurant no està disponible.
  4. Si tries l'entrega a domicili, comprova la teva adreça. Per afegir una adreça o modificar-la, toca Edita Edita.
  5. Tria el proveïdor que vulguis fer servir.
Des de l'Assistent de Google
  1. Obre l'Assistent de Google al telèfon.
  2. Digues o escriu el nom d'un restaurant per cercar-lo.
  3. A la part inferior de la pantalla, toca Entrega o Recollida.
  4. Tria el proveïdor que vulguis fer servir.

Pas 2: tria el menjar

1. A la carta, tria el menjar que vulguis. Si fas servir l'Assistent de Google, no funcionarà dir què vols.
  2. Si cal, tria opcions o escriu una nota. Per exemple, quins ingredients vols o demana menjar vegetarià.
  3. Selecciona Afegeix a la comanda.
  4. Per afegir un altre article, tria'l a la carta.

Pas 3: fes el pagament

1. Revisa la comanda. Si fas servir el telèfon, toca Ves a la comanda.
  2. Selecciona Pagament.
  3. Selecciona Fes una comanda. Rebràs un correu electrònic amb una còpia del rebut.

En funció del proveïdor i del restaurant, pot ser que rebis actualitzacions de l'estat de la comanda.

Resoldre problemes relacionats amb les comandes de menjar

Per obtenir ajuda amb: