Demanar menjar amb Google

Pots demanar menjar de restaurants als resultats de la cerca o a l'Assistent de Google amb el telèfon (només als EUA). La teva selecció de restaurants depèn de les seves opcions d'entrega.

Per demanar menjar d'aquesta manera, has de fer la comanda des dels EUA o des de l'Índia, en anglès.

Si demanes menjar als EUA, la teva comanda serà una mica diferent si tries Doordash com a proveïdor.

Pas 1: triar un restaurant

Des dels resultats de cerca
  1. Ves a Google.
  2. Escriu una cerca d'un restaurant. ​Desplaça't cap avall fins que vegis la informació i les imatges del restaurant.
  3. Tria una opció de comanda.
    Nota: si no veus un botó per fer la comanda, vol dir que el restaurant no està disponible.
  4. Comprova la teva adreça per a l'entrega. Per afegir o canviar l'adreça, toca Edita Edita.
  5. Tria el servei del proveïdor que vulguis utilitzar.
Des de l'Assistent de Google
  1. Al telèfon, obre l'Assistent de Google.
  2. Digues o escriu una cerca d'un restaurant.
  3. A la part inferior de la pantalla, toca Delivery (Entrega a domicili) o Pickup (Recollida).
  4. Tria el servei del proveïdor que vulguis utilitzar.

Pas 2: triar el menjar

1. Al menú, tria el menjar que vulguis. Si utilitzes l'Assistent de Google, no funcionarà l'opció de dir el que vols.
  2. Si cal, escull entre les opcions disponibles o escriu una nota. Per exemple, selecciona la guarnició que vulguis o demana menjar vegetarià.
  3. Selecciona Add to order (Afegeix a la comanda).
  4. Per afegir un article diferent, tria'l al menú.

Pas 3: fer el pagament

1. Revisa la comanda. Si ets al telèfon, toca Go to order (Ves a la comanda).
  2. Selecciona Checkout (Pagament).
  3. Selecciona Place order (Fes la comanda). Rebràs un correu electrònic amb una còpia del rebut.
    • Nota: quan introdueixis el CVC per utilitzar una forma de pagament, pot ser que vegis un càrrec temporal al teu compte. El càrrec es cancel·larà després de verificar la teva targeta.

Segons el servei i el restaurant del proveïdor, pot ser que rebis notificacions amb l'estat de la comanda.

Corregir problemes amb les comandes de menjar

Per obtenir ajuda amb:

Articles relacionats per a empreses