Aandelen volgen en vergelijken

Met Google Finance kun je real-time aandelenkoersen, grafieken en financieel nieuws ontvangen.

Aandelen volgen

1. Ga naar Google.com.
  2. Zoek naar een aandeel, zoals 'Google-aandeel'.
  3. Tik of klik onder de naam van het aandeel op Volgen. Als je Volgen niet ziet, tik of klik je op de ster Ster toevoegen.

De aandelen bekijken die je volgt

1. Ga naar google.com/finance.
  2. Tik of klik op Je aandelen.
  3. Onder 'Je aandelen' zie je de aandelen die je volgt.

Aandelen vergelijken

1. Ga naar google.com/finance.
  2. Zoek naar een aandeel.
  3. Tik of klik op Vergelijken.
  4. Geef in het zoekvak eronder een ander aandeel op. Of kies een aandeel uit de lijst 'Gerelateerde aandelen'.

Stoppen met het volgen van aandelen

1. Ga naar google.com/finance.
  2. Tik of klik op Je aandelen.
  3. Tik of klik op Volgen onder het aandeel dat je niet meer wilt volgen.

Je portfolio importeren of downloaden

Vanaf januari 2018 zijn portfolio's niet meer beschikbaar. Als je een portfolio had, kun je het nog beperkte tijd naar het nieuwe Google Finance importeren of het portfolio downloaden.

Als je minder dan vijftig aandelen in je portfolio had, volg je deze automatisch allemaal in de nieuwe versie van Google Finance.

Je portfolio importeren
  1. Ga naar google.com/finance.
  2. Tik of klik op Je aandelen.
  3. Tik of klik naast 'Je aandelen' op Toevoegen uit portfolio's en dan Portfolio-aandelen volgen.
  4. Tik of klik op het vakje naast elk aandeel dat je wilt volgen.
  5. Tik of klik rechtsboven op Volgen.
  6. Ga terug naar google.com/finance en tik of klik op Opnieuw laden Vernieuwen.
Je portfolio downloaden
  1. Ga naar google.com/finance.
  2. Tik of klik op Je aandelen.
  3. Tik of klik naast 'Je aandelen' op Toevoegen uit portfolio's en dan Portfolio's downloaden.
  4. Tik of klik op Spreadsheets.
  5. Je portfolio wordt gedownload als een CSV-bestand.