Aandelen volgen en vergelijken

Met Google Finance kunt u real-time aandelenkoersen, grafieken en financieel nieuws ontvangen.

Aandelen volgen

1. Ga naar Google.com.
  2. Zoek naar een aandeel, zoals 'Google-aandeel'.
  3. Tik of klik onder de naam van het aandeel op Volgen. Als u Volgen niet ziet, tikt of klikt u op de ster Ster toevoegen.

De aandelen die u volgt, bekijken

1. Ga naar google.com/finance.
  2. Tik of klik op Je aandelen.
  3. Onder 'Uw aandelen' ziet u de aandelen die u volgt.

Aandelen vergelijken

1. Ga naar google.com/finance.
  2. Zoek naar een aandeel.
  3. Tik of klik op Vergelijken.
  4. Geef in het zoekvak eronder een ander aandeel op. Of kies een aandeel uit de lijst 'Gerelateerde aandelen'.

Stoppen met het volgen van aandelen

1. Ga naar google.com/finance.
  2. Tik of klik op Je aandelen.
  3. Tik of klik op Volgen onder het aandeel dat u niet meer wilt volgen.

Uw portfolio importeren of downloaden

Vanaf januari 2018 zijn portfolio's niet meer beschikbaar. Tot mei 2018 kunt u uw portfolio, als u er een had, naar het nieuwe Google Finance importeren of kunt u het downloaden.

Als u minder dan 50 aandelen in uw portfolio had, volgt u deze automatisch allemaal in de nieuwe versie van Google Finance.

Uw portfolio importeren
  1. Ga naar google.com/finance.
  2. Tik of klik op Je aandelen.
  3. Tik of klik naast 'Je aandelen' op Toevoegen uit portfolio's en vervolgens Portfolio-aandelen volgen.
  4. Tik of klik op het vakje naast elk aandeel dat u wilt volgen.
  5. Tik of klik rechtsboven op Volgen.
  6. Keer terug naar google.com/finance en tik of klik op 'Opnieuw laden' Vernieuwen.
Uw portfolio downloaden
  1. Ga naar google.com/finance.
  2. Tik of klik op Je aandelen.
  3. Tik of klik naast 'Je aandelen' op Toevoegen uit portfolio's en vervolgens Portfolio's downloaden.
  4. Tik of klik op Spreadsheets.
  5. Uw portfolio wordt gedownload als een CSV-bestand.

Aaron is Google Zoeken-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef hem hieronder feedback over de pagina.