Welk nummer is dit?

Je kunt de Google Assistent vragen welke nummers je hoort. Je kunt het nummer afspelen zodat de Google Assistent het kan identificeren, of je kunt de melodie van een nummer neuriën, fluiten en zingen.

Belangrijk: Sommige functies zijn niet in alle talen of landen beschikbaar.

De Google Assistent vragen naar de titel van een nummer

1. Tik op je telefoon op de startknop en houd deze vast of zeg 'Hey Google'.
  2. Vraag 'Welk nummer is dit?'
  3. Speel een nummer af, neurie, fluit of zing een melodie van een nummer.
    • Een nummer afspelen: De Google Assistent zal de titel van het nummer zeggen.  Je kunt het nummer delen, de video bekijken op YouTube of toevoegen aan een playlist op YouTube Music YouTube Music Logo.
    • Neuriën, fluiten of zingen: De Google Assistent zal mogelijke overeenkomsten voor het nummer identificeren. Selecteer een overeenkomst om de pagina met zoekresultaten te bekijken en naar het nummer te luisteren, songteksten te lezen of de muziekvideo te bekijken.
      • Tip: De Google Assistent kan alleen nummers identificeren die een songtekst hebben.

Gebruik de Google-app om de titel van een nummer te leren

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in de zoekbalk op de microfoon  en dan Een nummer zoeken.
  3. Speel een nummer af, neurie, fluit of zing een melodie van een nummer.

Ontdekken wat er wordt afgespeeld zonder erom te vragen (alleen Pixel 2 en hoger)

Je kunt automatisch een melding op het vergrendelscherm ontvangen waarin wordt aangegeven welk nummer je hoort. Volg de stappen om Now Playing aan te zetten.