Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Nagaan welk nummer je in de buurt hoort

Belangrijk: Sommige functies zijn niet voor alle talen, landen of in aanmerking komende Android-apparaten beschikbaar.

De Google Assistent vragen naar de titel van een nummer

1. Tik op de startknop op je Android-apparaat en houd deze vast of zeg 'Hey Google'.
  2. Vraag 'Welk nummer is dit?'
  3. Zet een nummer op of neurie, fluit of zing de melodie van een nummer.
    • Een nummer afspelen: Met de Google Assistent kun je naar het nummer vragen. Je kunt:
      • Het nummer delen.
      • De video bekijken op YouTube.
      • Toevoegen aan een playlist op YouTube Music YouTube Music Logo.
    • Neuriën, fluiten of zingen: Met de Google Assistent kun je mogelijke overeenkomsten voor het nummer vinden. Als je de pagina met zoekresultaten wilt openen, selecteer je een van deze opties en kun je het volgende doen:
      • Naar het nummer luisteren.
      • Songteksten lezen.
      • De muziekvideo bekijken.

Tip: Met de Google Assistent kun je alleen nummers met songteksten identificeren.

Gebruik de Google-app om te weten wat de titel van een nummer is

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-apparaat.
  2. Tik in de zoekbalk op de microfoon en dan Een nummer zoeken.
  3. Zet een nummer op of neurie, fluit of zing de melodie van een nummer.

Krijg een melding welk nummer wordt afgespeeld (Pixel 2 en hoger)

Op het vergrendelscherm kun je automatisch een melding krijgen om te weten welk nummer wordt afgespeeld. Meer informatie over hoe je Now Playing aanzet.