Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Nagaan welk nummer je in de buurt hoort

Gebruik de Google-app om te weten wat de titel van een nummer is

Belangrijk:

1. Open de Google-app Google Zoeken op je iPhone.
  2. Tik in de zoekbalk op de microfoon en dan Een nummer zoeken.
  3. Zet een nummer op of neurie, fluit of zing de melodie van een nummer.
    • Een nummer afspelen: Met Google kun je het nummer identificeren.
    • Neuriën, fluiten of zingen: Met Google kun je mogelijke overeenkomsten voor een nummer vinden. Als je de pagina met zoekresultaten wilt openen, selecteer je een van deze opties en kun je het volgende doen:
      • Naar het nummer luisteren.
      • Songteksten lezen.
      • De muziekvideo bekijken.