Obtenir informació sobre les teves fotos i el teu entorn

Pots obtenir informació de les teves fotos, dels objectes de l'entorn i de les cerques d'imatges, i dur-hi a terme accions amb Google Lens.

Notes

• Lens pot traduir textos a tots els idiomes del Traductor de Google.
  • Els resultats de Shopping estan disponibles a Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Brasil, Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Dinamarca, EAU, Espanya, Estats Units, Filipines, França, Índia, Indonèsia, Irlanda, Itàlia, Japó, Malàisia, Mèxic, Noruega, Nova Zelanda, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República de Sud-àfrica, República Txeca, Rússia, Singapur, Suècia, Suïssa, Turquia i Xile.

Pots utilitzar Google Lens des de:

• Google Fotos
  • l'Assistent de Google a la majoria de telèfons Android
  • l'aplicació Google en alguns telèfons Android, com ara Pixel

Obtenir informació i dur a terme accions a les teves fotos

Important: abans de poder utilitzar Google Lens, baixa i instal·la l'aplicació Google Lens.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Selecciona una foto.
  3. Toca Google Lens Google Lens.
  4. En funció de la foto, pots consultar-ne la informació, dur-hi a terme una acció o trobar productes similars.

Pots fer fotos dels elements següents:

• Roba i articles per a la llar: cerca productes similars i on es poden comprar.
  • Codis de barres: utilitza un codi de barres per cercar informació sobre un producte, com ara on es pot comprar.
  • Una targeta comercial: desa el número de telèfon o l'adreça en un contacte.
  • Un llibre: obtén resums i ressenyes.
  • Un fullet o un cartell d'un esdeveniment: afegeix l'esdeveniment al calendari.
  • Un lloc d'interès o un edifici: consulta'n dades històriques, els horaris d'obertura i molt més.
  • Una pintura d'un museu: obtén informació sobre l'artista i molt més.
  • Una planta o un animal: obtén informació sobre l'espècie o la raça.

Consell: si vols copiar text, toca i selecciona les paraules que vols copiar.

Cercar informació sobre els objectes del teu entorn

1. Obre Lens al teu telèfon Android.
    • Amb el teu Assistent de Google, digues "Ok Google". A la part inferior dreta, toca Google Lens Google Lens.
    • En alguns telèfons Android, com ara Pixel: al teu dispositiu, obre l'aplicació Càmera de Google Camera App i, a continuació, Més i, a continuació, Google Lens Google Lens.
    • Si no veus la icona de Google Lens, vol dir que no pots cercar informació sobre els objectes que t'envolten al teu telèfon.
  2. Orienta la càmera cap a un element.
  3. Toca l'element a la pantalla.
    • Per seleccionar text, toca una paraula i, a continuació, torna-la a tocar i arrossega els punts blaus.
  4. Toca Parla Voice search button tap to speak.
  5. Fes una pregunta o dona una ordre de veu, com ara:
      .
    • Què és això?
    • Quina alçada fa això?
    • Afegeix-ho a Google Keep.

Cercar informació sobre els resultats a la cerca d'imatges

1. Al telèfon o a la tauleta, ves a images.google.com i cerca una imatge.
    • A la Cerca, Google Lens només funciona amb la cerca d'imatges i si són fixes.
    • No funcionarà amb imatges ofensives.
  2. Toca un resultat de la cerca d'imatges.
  3. Toca Google Lens Google Lens.
  4. Toca un punt blanc, si n'hi ha. En cas contrari, encercla part de la imatge amb el dit o un llapis òptic.
  5. Toca un resultat de la cerca d'imatges.
  6. Per sortir de Lens i tornar a la cerca d'imatges, toca Tanca Remove.

Consultar i suprimir l'activitat de Google Lens

Per cercar i suprimir l'activitat de Google Lens, ves a la pàgina de Lens a La meva activitat. Obtén informació sobre com pots controlar l'activitat al Compte de Google

Si no vols que l'activitat de Google Lens, inclosa la imatge, es desi al teu Compte de Google, desactiva l'opció Activitat al web i en aplicacions. Obtén informació sobre com pots consultar i controlar l'activitat al web i en aplicacions.