Obtenir informació sobre les teves fotos i l'entorn

Pots obtenir informació de les teves fotos, dels objectes de l'entorn i de les cerques d'imatges, i dur-hi a terme accions amb Google Lens.

Notes

• Lens pot traduir textos a tots els idiomes del Traductor de Google.
  • Els resultats de Shopping estan disponibles a Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Brasil, Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Dinamarca, EAU, Espanya, Estats Units, Filipines, França, Índia, Indonèsia, Irlanda, Itàlia, Japó, Malàisia, Mèxic, Noruega, Nova Zelanda, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República de Sud-àfrica, República Txeca, Rússia, Singapur, Suècia, Suïssa, Turquia i Xile.

Pots utilitzar Google Lens des de:

• Google Fotos
  • l'Assistent de Google a la majoria de telèfons Android
  • l'aplicació Google en alguns telèfons Android, com ara Pixel

Obtenir informació i dur a terme accions a les teves fotos

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Selecciona una foto.
  3. Toca Lens .
  4. En funció de la foto, pots consultar-ne la informació, dur-hi a terme una acció o trobar productes similars.

Pots fer fotos dels elements següents:

• Roba i articles per a la llar: cerca productes similars i on es poden comprar.
  • Codis de barres: utilitza un codi de barres per cercar informació sobre un producte, com ara on es pot comprar.
  • Una targeta comercial: desa el número de telèfon o l'adreça en un contacte.
  • Un llibre: obtén resums i ressenyes.
  • Un fullet o un cartell d'un esdeveniment: afegeix l'esdeveniment al calendari.
  • Un lloc d'interès o un edifici: consulta'n dades històriques, els horaris d'obertura i molt més.
  • Una pintura d'un museu: obtén informació sobre l'artista i molt més.
  • Una planta o un animal: obtén informació sobre l'espècie o la raça.

Consell: si vols copiar text, toca i selecciona les paraules que vols copiar.

Traduir una captura de pantalla en un telèfon Pixel 3 i models posteriors

Important. Només pots traduir captures de pantalla en aquests idiomes:

• Xinès
  • Francès
  • Alemany
  • Hebreu
  • Hindi
  • italià
  • Japonès
  • Coreà
  • Portuguès
  • Espanyol
  1. En un telèfon Pixel 3 o un model posterior, ves al lloc web o a l'aplicació que vulguis traduir.
  2. Fes una captura de pantalla. Obtén informació sobre com pots fer una captura de pantalla.
  3. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  4. Selecciona la captura de pantalla que vols traduir i, a continuació, toca Lens i, a continuació, Tradueix.

Consultar i suprimir l'activitat de Google Lens

Per cercar i suprimir l'activitat de Google Lens, ves a la pàgina de Lens a La meva activitat. Obtén informació sobre com pots controlar l'activitat al Compte de Google

Si no vols que l'activitat de Google Lens, inclosa la imatge, es desi al teu Compte de Google, desactiva l'opció Activitat al web i en aplicacions. Obtén informació sobre com pots consultar i controlar l'activitat al web i en aplicacions.