Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Cercar ofertes de feina a Google

Podeu trobar ofertes de feina a Google. Per exemple, podeu cercar: jobs near me o entry-level jobs in finance.

Important: aquesta funció no està disponible en tots els idiomes ni en tots els països.

D'on provenen les dades

Les ofertes de feina provenen directament d'empreses i de llocs web d'ofertes laborals.

Per proporcionar més informació a l'usuari, és possible que Google identifiqui automàticament algunes dades, com ara prestacions, tipus de contracte i assegurances mèdiques de les descripcions d'ofertes de feina. Aquesta informació es pot utilitzar en diverses funcions de cerca de feina, com ara en les icones d'atributs.

Cercar ofertes de feina

Cercar per ubicació

• Trobar ofertes de feina a prop: cerqueu ofertes de feina sense especificar-ne la ubicació, com ara server jobs. O bé introduïu: server jobs near me.
  • Trobar ofertes de feina en un altre lloc: afegiu la ubicació a la cerca. Per exemple, cashier jobs in los angeles.
  • Trobar ofertes de feina per treballar a distància: cerqueu work from home o cerqueu ofertes de feina concretes. Per exemple, work from home customer service jobs. També podeu utilitzar el filtre de treball des de casa per cercar ofertes de feina que podeu fer a distància.
  • Per restringir els resultats, feu servir els filtres.

Cercar per especialitat o àmbit de recerca

Important: aquesta funció només està disponible als Estats Units.

1. Aneu a Google.
  2. Cerqueu ofertes de feina.
    • Sense especificar una ubicació: cerqueu jobs for biology majors.
    • En una ubicació específica: cerqueu jobs for economics majors in new york city.
  3. Per restringir la cerca, seleccioneu una ocupació a sobre de les ofertes de feina.

Restringir la cerca

1. Aneu a Google i cerqueu una oferta de feina.
  2. Al quadre blau, toqueu Ofertes de feina o feu-hi clic.
  3. Per restringir els resultats, feu servir els filtres.

Consell: si teniu activada l'opció Activitat al web i en aplicacions i feu la cerca en anglès, podeu restringir els resultats perquè se't mostrin ofertes noves, en funció de la vostra activitat de cerca anterior d'ofertes de feina a Google. Obteniu informació sobre com podeu controlar la vostra activitat al web i en aplicacions.

Consultar ofertes de feina d'un lloc web concret

1. Aneu a Google i cerqueu una oferta de feina.
  2. Al quadre blau, toqueu una oferta de feina o feu-hi clic.
  3. A "Sol·licita", toqueu un lloc web d'ofertes de feina o feu-hi clic.

Cercar per codi d'especialitat ocupacional militar (MOS)

Si sou o voleu ser un veterà de l'exèrcit dels Estats Units, podeu trobar ofertes de feina civils que requereixin les vostres habilitats militars. Podeu fer servir el vostre codi MOS, AFSC o NEC.

En aquests moments, només es pot utilitzar el codi MOS per cercar ofertes de feina als Estats  Units, i haureu de fer la cerca en anglès. També podeu fer-la des dels països següents: Argentina, Brasil, Canadà, Colòmbia, Espanya, Índia, Kènia, Mèxic, Nigèria, Regne Unit, Sud-àfrica i Xile.

1. Aneu a Google.
  2. Cerqueu ofertes de feina.
    • Si sou als Estats Units, cerqueu jobs for veterans.
    • Si sou fora dels Estats Units, incloeu una ubicació dels Estats Units, com ara jobs for veterans in texas.
  3. Al quadre blau, introduïu el vostre codi MOS, com ara 11B.

Saber la durada dels desplaçaments diaris

Podeu veure quant de temps es tarda a anar de casa a una feina.

1. Definiu l'adreça de casa vostra. Si no la definiu, Google prova d'indicar la durada del desplaçament des de la vostra ubicació actual a la feina.
  2. Aneu a Google i cerqueu una oferta de feina.
  3. Al quadre blau, toqueu Ofertes de feina o feu-hi clic.
  4. A sota del títol d'una oferta de feina, cerqueu una durada de desplaçament diari Temps de desplaçament diari. Si no en veieu cap, aquesta informació no està disponible per a aquesta feina.

Desar una oferta de feina

1. Aneu a Google i cerqueu una oferta de feina.
  2. Al quadre blau, toqueu Ofertes de feina o feu-hi clic.
  3. Al costat de l'oferta de feina, toqueu Desa Afegeix a o feu-hi clic.

Consell: per cercar les ofertes de feina desades, cerqueu-ne una i toqueu Desades o feu-hi clic.

Afegir les vostres ofertes de feina a Google

Si la vostra empresa té alguna vacant, consulteu com podeu fer que es puguin cercar a Google.