Links, afbeeldingen en meer uit zoekresultaten toevoegen aan collecties

Je kunt links en afbeeldingen uit Google-zoekresultaten toevoegen aan collecties, zodat je ze later snel kunt terugvinden.

Wanneer je vanaf je computer op Google zoekt, kun je afbeeldingen in lijsten opslaan.

Een afbeelding toevoegen aan een collectie

1. Ga op je computer naar Google.com.
  2. Log in op je Google-account als je dat nog niet hebt gedaan.
  3. Voer een zoekopdracht uit.
  4. Klik bovenaan op Afbeeldingen.
  5. Klik op de afbeelding die je wilt opslaan en dan Opslaan Toevoegen aan.

Een afbeelding uit een collectie verwijderen

1. Ga op je computer naar Google.com.
  2. Log in op je Google-account als je dat nog niet hebt gedaan.
  3. Voer een zoekopdracht uit.
  4. Klik bovenaan op Afbeeldingen.
  5. Klik in de rechterbovenhoek op Opgeslagen afbeeldingen bekijken.
  6. Klik op de collectie waaruit je een afbeelding wilt verwijderen en dan Selecteren.
  7. Selecteer de afbeeldingen die je wilt verwijderen en dan Verwijderen Verwijderen.