Tilpas, hvad du får vist i Discover

Du kan vælge, hvilke typer kort du vil se i Discover i Google-appen, eller når du surfer på nettet med din telefon. Du kan f.eks. få vist opdateringer om dine foretrukne tv-serier eller sportshold.

Trin 1: Aktivér Web- og appaktivitet

Hvis du vil tilpasse Discover, skal du aktivere "Web- og appaktivitet", som gemmer dine søgninger, din browserhistorik og anden aktivitet på din Google-konto.

1. Åbn Google-appen Google på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Dine data i Søgning.
  3. Tryk på Web- og appaktivitet under "Indstillinger, der gælder for alle Google-produkter".
  4. Aktivér Web- og appaktivitet.

Trin 2: Vælg de korttyper, du vil se

​Slet de emner, du følger, fra din browser

1. Gå til google.com i din browser på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Administrer interesser under "Discover".
  4. Fjern markeringen af alle de emner, du ikke vil se opdateringer for.

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Følg nye emner

Når du søger efter en interesse, kan du følge den for at få opdateringer i Discover.

1. Åbn Google-appen Google , eller gå til google.com i din browser på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter en interesse, f.eks. en tv-serie eller et sportshold.
  3. Tryk på Følg Tilføj, hvis du kan se et kort med valgmuligheden "Følg".

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Trin 3: Vælg, hvor ofte emner skal vises i Discover

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

1. Åbn Google-appen Google , eller gå til google.com i din browser på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Styring Styring nederst til højre på det ønskede kort.
  3. Tryk på Mere Mere for at se flere kort med dette emne.
    • Hvis du vil fortsætte med at følge et emne, men du vil se mindre om det i Discover, skal du trykke på Mindre Færre.
Stop med at få vist bestemte emner eller historier fra visse kilder
  1. Åbn Google-appen Google , eller gå til google.com i din browser.
  2. Øverst til højre på kortet skal du trykke på Mere Organiser og derefter Jeg er ikke interesseret i [emne] eller Jeg er ikke interesseret i historier fra [kilde].

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Få en fjernet kilde tilbage
  1. Åbn Google-appen Google på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Tilpas.
  3. Nederst under "Flere indstillinger" skal du trykke på Vis mere og derefter Kilder.
  4. Nederst under "Historier" skal du aktivere den kilde, du vil se igen.
Få et fjernet emne tilbage
  1. Åbn Google-appen Google på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Tilpas.
  3. Tryk på Se alle indstillinger under "Følger".
  4. Nederst under "Andet" skal du trykke på Se alle indstillinger
  5. Find det emne, du vil se igen, under "Ikke interesseret".
  6. Tryk på Fjern Fjern ud for emnet.

Vælg, hvilke annoncer der skal vises

Du kan ikke stoppe med at få vist alle annoncer, men du kan ændre på, hvilke annoncer du får vist. Du kan genkende disse kort på ordet "Annonce". Sådan stopper du med at få annoncer fra en bestemt annoncør:

1. Øverst til højre for en annonce fra den pågældende annoncør skal du trykke på Mere Organiser og så Hvorfor får jeg vist denne annonce?
  2. Deaktiver Vis annoncer fra [annoncør].

Du kan lave om på, hvilke annoncer du får vist, ved at gå til Annonceindstillinger. Discover kan tilpasse, hvilke annoncer du får vist, baseret på nogle af dine Google-indstillinger og -aktiviteter. Du kan se og justere tidligere aktivitet, der er gemt på din Google-konto, ved at gå til Min aktivitet.

Styr automatisk afspilning af videoer

Afspilning af videoer i Discover kan starte automatisk uden lyd. Du kan aktivere og deaktivere disse automatiske afspilninger af videoeksempler og ændre, hvornår de skal afspilles. Se, hvordan du ændrer indstillingerne for Google-appen eller ændrer browserindstillingerne for Google Søgning.