Controlar quina activitat es desa al vostre compte

Podeu fer servir els controls d'activitat per triar quins tipus d'activitat es desaran al vostre Compte de Google. Aquesta configuració s'aplica a tots els telèfons en què hàgiu iniciat la sessió al compte.

Podeu canviar-la i veure o suprimir l'activitat desada en qualsevol moment.

Activitat que es pot desar

Els controls d'activitat us permeten decidir si voleu desar o no els tipus d'activitat següents:

• L'opció Activitat al web i en aplicacions desa les cerques i altres activitats que dueu a terme als serveis de Google per agilitzar les cerques i oferir-vos experiències personalitzades a la Cerca, a Maps i en altres productes de Google. També podeu seleccionar si voleu desar els elements següents:
    • L'historial de navegació de Chrome i l'activitat en llocs web, aplicacions i telèfons que utilitzen els serveis de Google.
    • Gravacions de veu i d'àudio.
  • L'historial d'ubicacions crea un mapa privat dels llocs on aneu amb els telèfons en què teniu la sessió iniciada a fi de proporcionar-vos millors cerques als mapes, millors rutes per als desplaçaments diaris i molt més.
  • A l'historial de YouTube es desen els elements següents:

Canviar quina activitat es desa

Podeu canviar aquestes opcions de configuració per controlar la major part de l'activitat que es desa al compte. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", feu clic en un control d'activitat.
  4. Activeu o desactiveu el control d'activitat.

Consultar o suprimir l'activitat

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", feu clic en un control d'activitat i després Gestiona l'activitat.
  4. Feu servir l'eina per consultar l'activitat. Obteniu informació sobre com podeu suprimir l'historial d'ubicacions de la vostra cronologia o suprimir dades de La meva activitat.

Quan es desa l'activitat

L'activitat es desa si teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google en qualsevol telèfon. Quan un control d'activitat està activat, Google pot emmagatzemar informació en funció d'aquesta opció de configuració.

Nota: si utilitzeu més d'un compte alhora, és possible que l'activitat es desi al compte predeterminat.

Obteniu més informació sobre les dades que recopilem i com les fem servir per millorar el funcionament dels nostres serveis.

Com se suprimeix la vostra activitat

En utilitzar llocs web, aplicacions i serveis de Google, algunes de les activitats es desen al vostre Compte de Google. La majoria de dades es conserven fins que les suprimiu, ja sigui manualment a La meva activitat o bé si establiu períodes de temps per suprimir-les automàticament. Pot ser que algunes dades caduquin abans.

Quan suprimiu dades, seguim una política per suprimir-les completament i de manera segura del vostre compte. Primer, l'activitat suprimida se suprimeix immediatament de la vista i ja no s'utilitza per personalitzar la vostra experiència a Google. Tot seguit, iniciem un procés dissenyat per suprimir completament i de manera segura aquestes dades dels nostres sistemes d'emmagatzematge.

Encara que l'activitat s'hagi suprimit, pot ser que algunes dades sobre l'ús dels serveis de Google es mantinguin per sempre al vostre Compte de Google. Per exemple, després de suprimir una cerca a La meva activitat, el compte emmagatzema el fet que heu fet una cerca, però no què heu cercat.

De vegades retenim certa informació durant un període de temps prolongat per satisfer les necessitats específiques de l'empresa o per requisits legals. Quan suprimiu el Compte de Google, molta d'aquesta informació també se suprimeix.

Obteniu més informació sobre les dades que retenim i per què ho fem.