Controlar quina activitat es desa al vostre compte

Podeu fer servir els Controls d'activitat per triar quins tipus d'activitat es desaran al vostre Compte de Google. Aquesta configuració s'aplica a tots els dispositius en què hàgiu iniciat la sessió al compte.

Podeu canviar-la i veure o suprimir l'activitat desada en qualsevol moment.

Activitat que es pot desar

Els controls d'activitat us permeten decidir si voleu desar o no els tipus d'activitat següents:

• L'opció Activitat al web i en aplicacions desa les vostres cerques i altres activitats als serveis de Google per agilitzar les cerques i oferir-vos experiències personalitzades a la Cerca, a Maps i en altres productes de Google. També podeu optar per desar l'historial de navegació de Chrome i l'activitat en llocs web, aplicacions i dispositius que utilitzen els serveis de Google.
  • L'historial d'ubicacions crea un mapa privat dels llocs on aneu amb els dispositius en què heu iniciat la sessió per tal de proporcionar millors cerques als mapes, millors rutes per als desplaçaments diaris i molt més.
  • L'opció Informació dels dispositius emmagatzema els contactes, els calendaris, les aplicacions i altres dades del dispositiu per millorar la vostra experiència a Google.
  • L'opció Activitat de veu i d'àudio emmagatzema les dades de veu i d'àudio (per exemple, les ordres "Ok Google") per millorar el reconeixement de veu en general i el de la vostra veu en particular.
  • L'historial de cerques de YouTube emmagatzema les cerques que feu a YouTube per agilitzar les que feu més endavant i millorar les recomanacions.
  • L'historial de visualitzacions de YouTube us permet trobar més fàcilment els vídeos que heu mirat fa poc a YouTube i millora les recomanacions.

Canviar quina activitat es desa

Podeu canviar aquestes opcions de configuració per controlar la major part de l'activitat que es desa al compte. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", feu clic en un control d'activitat.
  4. Activeu o desactiveu el control d'activitat.

Consultar o suprimir l'activitat

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", feu clic en un control d'activitat i després Gestiona l'activitat.
  4. Feu servir l'eina per consultar l'activitat. Obteniu informació sobre com podeu suprimir l'historial d'ubicacions de la vostra cronologia o suprimir dades de La meva activitat.

Quan es desa l'activitat

L'activitat es desa si inicieu la sessió al Compte de Google en qualsevol dispositiu. Quan un control d'activitat està activat, Google pot emmagatzemar informació en funció d'aquesta opció de configuració.

Nota: si utilitzeu més d'un compte alhora, és possible que l'activitat es desi al compte predeterminat.

Obteniu més informació sobre les dades que recopilem i com les fem servir per millorar el funcionament dels nostres serveis.

Com se suprimeix l'activitat

Quan utilitzeu llocs web, aplicacions i serveis de Google, part de l'activitat es desa al vostre Compte de Google. La majoria de dades es conserven fins que les suprimiu, ja sigui manualment a La meva activitat o bé si establiu períodes de temps per suprimir-les automàticament. Pot ser que algunes dades caduquin abans.

Quan suprimiu dades, seguim una política per suprimir-les completament i de manera segura del vostre compte. Primer, l'activitat suprimida se suprimeix immediatament de la vista i ja no s'utilitza per personalitzar la vostra experiència a Google. Tot seguit, iniciem un procés dissenyat per suprimir completament i de manera segura aquestes dades dels nostres sistemes d'emmagatzematge.

Encara que l'activitat s'hagi suprimit, pot ser que algunes dades sobre l'ús dels serveis de Google es mantinguin per sempre al vostre Compte de Google. Per exemple, després de suprimir una cerca a La meva activitat, el compte emmagatzema el fet que heu fet una cerca, però no què heu cercat.

De vegades retenim certa informació durant un període de temps prolongat per satisfer les necessitats específiques de l'empresa o per requisits legals. Quan suprimiu el vostre Compte de Google, molta d'aquesta informació també se suprimeix.

Obteniu més informació sobre les dades que retenim i per què ho fem.