Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Controlar quina activitat es desa al vostre compte

Podeu fer servir els controls d'activitat per triar quins tipus d'activitat es desaran al vostre Compte de Google. Aquesta configuració s'aplica a tots els telèfons en què hàgiu iniciat la sessió al compte.

Podeu canviar-la i veure o suprimir l'activitat desada en qualsevol moment.

Activitat que es pot desar

Els controls d'activitat us permeten decidir si voleu desar o no els tipus d'activitat següents:

• L'opció Activitat al web i en aplicacions desa les cerques i altres activitats que dueu a terme als serveis de Google per agilitzar les cerques i oferir-vos experiències personalitzades a la Cerca, a Maps i en altres productes de Google. També podeu seleccionar si voleu desar els elements següents:
    • L'historial de Chrome i l'activitat en llocs web, aplicacions i dispositius que utilitzen els serveis de Google.
    • Les gravacions d'àudio de les vostres interaccions amb la Cerca de Google, l'Assistent i Maps.
  • L'historial d'ubicacions crea un mapa personal dels llocs on aneu amb els dispositius mòbils en què teniu la sessió iniciada a fi de proporcionar-vos cerques més acurades als mapes i millors rutes per als desplaçaments diaris, entre altres coses.
  • A l'historial de YouTube s'emmagatzemen:

Obteniu més informació sobre com Google us ajuda a controlar quina activitat es desa al vostre compte.

Canviar quina activitat es desa

Podeu canviar aquestes opcions de configuració per controlar la major part de l'activitat que es desa al compte. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", feu clic en un control d'activitat.
  4. Activeu o desactiveu el control d'activitat.

Cercar o suprimir l'activitat

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", feu clic en un control d'activitat i després Gestiona l'activitat.
  4. Feu servir l'eina per consultar l'activitat. Obteniu informació sobre com podeu suprimir l'historial d'ubicacions de la vostra cronologia o suprimir dades de La meva activitat.

Quan es desa l'activitat

L'activitat es desa si teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google en qualsevol telèfon. Quan un control d'activitat està activat, Google pot emmagatzemar informació en funció d'aquesta opció de configuració.

Nota: si utilitzeu més d'un compte alhora, és possible que l'activitat es desi al compte predeterminat.

Obteniu més informació sobre les dades que recopilem i com les fem servir per millorar el funcionament dels nostres serveis.

Com se suprimeix l'activitat

Quan decidiu suprimir l'activitat manualment o bé se suprimeix automàticament en funció de la configuració de supressió automàtica, iniciem immediatament el procés de supressió de l'activitat del producte i dels nostres sistemes.

En primer lloc, el nostre objectiu és suprimir-la immediatament dels llocs on és visible; així dades ja no es podran utilitzar per personalitzar la vostra experiència a Google.

A continuació, iniciem un procés dissenyat per suprimir completament i de manera segura aquestes dades dels nostres sistemes d'emmagatzematge.

A més d'ajudar-vos a suprimir dades de manera manual o automàtica, és possible que Google suprimeixi alguns tipus d'activitat abans, quan deixin de ser útils per millorar la vostra experiència.

Amb finalitats limitades, com ara requisits empresarials o legals, Google pot conservar determinats tipus de dades durant un període més llarg de temps.