Fjern et billede fra Google

Hvis du vil slette et billede fra Googles søgeresultater, er du som regel nødt til at kontakte ejeren af det website, der indeholder billedet.

Sådan fjerner du et billede

Få fjernet et billede fra en andens website

Google kan fjerne billeder, hvis de indeholder følsomme personlige oplysninger, f.eks. et kreditkortnummer eller et billede af din underskrift, eller hvis billederne er "hævnporno". Vores politikker om fjernelse forklarer, hvilke typer billeder der kan fjernes.

Få fjernet et slettet billede fra søgeresultaterne

Efter at et billede er fjernet fra et website, kan det i en kort periode stadig dukke op i søgeresultaterne.

Sådan fjerner du disse billeder fra søgeresultaterne:

1. Søg efter det billede, du vil fjerne, på images.google.com.
  2. Vælg billedlinket ved at højreklikke på miniaturebilledet og vælge Kopiér linkets adresse.
    Bemærk! Navnene til kopiering af linkets placering kan variere afhængigt af, hvilken browser du bruger.
  3. Gå til siden Fjern forældet indhold.
  4. Indsæt webadressen i feltet ud for "Anmod om fjernelse".
  5. Klik på Anmod om fjernelse.
    • Hvis du ser meddelelsen "Det billede eller den webside, du forsøger at fjerne, er angiveligt ikke blevet fjernet af ejeren af websitet", skal du følge vejledningen på skærmen for at give os flere oplysninger.
    • Hvis du ser meddelelsen "Dette indhold er ikke længere aktivt på websitet", skal du klikke på Anmod om fjernelse.
Fjern et billede fra dit eget website

Hvis billedet befinder sig på dit website, kan du få oplysninger om, hvordan du blokerer indhold fra dit website, så det ikke vises i Googles søgeresultater.

Fjern billeder fra andre Google-produkter

Hvis du har uploadet et billede til et Google-produkt, kan du få oplysninger om, hvordan du fjerner det, ved at følge linkene nedenfor:

Derfor fjerner Google ikke de fleste billeder

De fleste billeder, som vises i Googles søgeresultater, stammer fra websites, der ikke ejes af Google. Eftersom vi ikke ejer disse websites, kan vi ikke fjerne billederne fra nettet.

Selv hvis vi sletter billedet fra Googles søgeresultater, eksisterer billedet stadig og kan findes på andre søgemaskiner, eller hvis brugeren går direkte til webadressen.

Derfor anbefaler vi, at du kontakter websitets webmaster, som kan fjerne siden helt.