Sådan bruger du Google Bøger

I Google Bøger kan du læse bøger og blade, downloade dem, citere fra dem og oversætte dem. Nogle bøger leveres af udgivere, mens andre scannes som en del af Library Project.

Læs bøger og blade

1. Gå til Google Bøger.
  2. Søg efter titel, forfatter, ISBN eller søgeord.
  3. Klik på en titel. Du kan se grundlæggende oplysninger, uddrag af bogen eller hele bogen. Få flere oplysninger om, hvor meget af bogen du kan se.

Download, citer fra eller oversæt en bog

1. Gå til Google Bøger.
  2. Søg efter titel, forfatter, ISBN eller søgeord.
  3. Klik på en bog.
  4. Følg vejledningen til det, du vil gøre, nedenfor.

Download en bog

Du kan downloade nogle gratis bøger og blade gratis og læse eller udskrive dem senere.

1. Gå til Google Bøger.
  2. Indtast titlen, forfatteren, ISBN eller søgeord i søgefeltet.
  3. Klik på en bog.
  4. Hold markøren over E-bog – Gratis øverst til venstre.
  5. Klik på PDF eller EPUB ud for "Download".

Hvis du ikke kan se "E-bog – Gratis", skal du klikke på Køb e-bog. Dette giver dig mulighed for at købe bogen.

Citer fra en bog

1. Klik på Om denne bog til venstre.
  2. Rul ned til "Bibliografiske oplysninger". Der vises oplysninger, du kan bruge til at citere fra bogen.

Kopiér eller oversæt en del af en bog

1. Klik på Klip Klip øverst på siden. Denne mulighed er ikke tilgængelig for alle bøger.
  2. Markér tekst i bogen.
    • Hvis du vil kopiere teksten som ord, skal du markere den under "Markeret tekst" og kopiere den.
    • Hvis du vil kopiere teksten som et billede, skal du kopiere webadressen under "Billede" eller "Integrer".
    • Hvis du vil oversætte teksten, skal du klikke på Oversæt.

Hvis du ikke kan se muligheden for at kopiere eller oversætte tekst, har udgiveren ikke gjort muligheden tilgængelig for denne bog.

Løs almindelige problemer

Du kan ikke se en bog eller et blad

Prøv disse almindelige løsninger:

1. Deaktiver eventuelle plugins eller udvidelser til annonceblokering. Se, hvordan du deaktiverer udvidelser.
  2. Åbn Google Bøger i en anden browser, f.eks. Chrome eller Safari.
  3. Følg vejledningen for at rydde din browsers cache og cookies.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte os.

Du kan ikke se hele bogen

Ejeren har ikke givet tilladelse til at vise hele bogen, eller den er måske ikke helt scannet.

• Hvis du vil lede efter bogen på et bibliotek: Klik på Få denne bog på tryk og dernæst Find på et bibliotek.
  • Hvis du vil købe bogen online: Klik på Få denne bog på tryk, og vælg derefter en forhandler.
  • Hvis du mener, at bogen er offentligt tilgængelig i dit land, kan du bede os om at gennemgå den.
  • Hvis du ejer bogen eller bladet og vil tillade, at Google Bøger viser mere af teksten, kan du gøre krav på bogen.