Avancerad sökning

Du kan begränsa antalet sökresultat vid mer invecklade sökningar genom att använda sidan Avancerad sökning. Du kan till exempel hitta webbplatser som har uppdaterats under det senaste dygnet eller svartvita bilder.

Göra en avancerad sökning

1. Öppna sidan Avancerad sökning.
  2. Skriv söktermerna i avsnittet Hitta sidor med.
  3. Välj de filter du vill använda i avsnittet Begränsa sedan resultatet utifrån. Du kan använda ett filter eller flera.
  4. Klicka på Avancerad sökning.
Tips! Många av filtren går även att använda i sökrutan med hjälp av sökoperatorer.

Avancerade sökfilter som du kan använda

Webbplatser
  • Språk
  • Region
  • Senast uppdaterad den
  • Webbplats eller domän
  • Var på sidan sökorden förekommer
  • SafeSearch
  • Läsnivå
  • Filtyp
  • Användningsrättigheter (hitta sidor som får användas fritt)
Bilder
  • Storlek
  • Bildproportioner
  • Färg
  • Typ (ansikte, animerad o.s.v.)
  • Webbplats eller domän
  • Filtyp
  • Säker sökning:
  • Användningsrättigheter (hitta bilder som får användas fritt)