Tarkennettu haku

Tarkennettu haku -sivun avulla voit rajata monimutkaisten hakujen tuloksia. Voit esimerkiksi hakea viimeisen vuorokauden aikana päivitettyjä sivustoja tai mustavalkoisia kuvia.

Tarkennetun haun tekeminen

1. Siirry Tarkennettu haku -sivulle.
  2. Kirjoita hakutermit Etsi sivuja… -osioon.
  3. Valitse haluamasi suodattimet Tarkenna sitten hakua… -osiosta. Voit valita yhden tai useamman suodattimen.
  4. Klikkaa Tarkennettu haku.
Vinkki: monia suodattimia voi käyttää myös hakukentässä hakuoperaattorien avulla.

Käytettävissä olevat tarkennetun haun suodattimet

Verkkosivustot
  • kieli
  • alue
  • viimeisin päivitys
  • sivusto tai verkkotunnus
  • hakutermien sijainti sivulla
  • SafeSearch
  • lukutaitotaso
  • tiedostotyyppi
  • käyttöoikeudet (hae sivuja, joiden tietoja saat käyttää).
Kuvat
  • koko
  • kuvasuhde
  • väri
  • tyyppi (esimerkiksi kasvot tai animoitu)
  • sivusto tai verkkotunnus
  • tiedostotyyppi
  • SafeSearch
  • käyttöoikeudet (hae kuvia, joita saat käyttää).