Cerca avançada

Reduïu el nombre de resultats per a cerques complexes mitjançant la pàgina de Cerca avançada. Per exemple, podeu cercar llocs que s'hagin actualitzat durant les darreres 24 hores o imatges en blanc i negre.

Fer una cerca avançada

1. Aneu a la pàgina de Cerca avançada.
  2. Introduïu els termes de cerca a la secció "Cerqueu pàgines amb".
  3. A la secció "A continuació, limiteu els resultats per", seleccioneu els filtres que vulgueu utilitzar. Podeu utilitzar un o més filtres.
  4. Feu clic a Cerca avançada.
Consell: molts d'aquests filtres també es poden utilitzar al quadre de cerca amb operadors de cerca.

Filtres de Cerca avançada que es poden utilitzar

Llocs web
  • Idioma
  • Regió
  • Data de la darrera actualització
  • Lloc web o domini
  • On es mostren els termes de cerca a la pàgina
  • SafeSearch
  • Nivell de lectura
  • Tipus de fitxer
  • Drets d'utilització (cercar pàgines que l'usuari té permís per utilitzar)
Imatges
  • Mida
  • Format
  • Color
  • Tipus (cara, amb animació, etc.)
  • Lloc web o domini
  • Tipus de fitxer
  • SafeSearch
  • Drets d'ús (cercar imatges que l'usuari té permís per utilitzar)