Uw taal voor Google wijzigen

U kunt de taal kiezen die u gebruikt voor producten en zoekresultaten van Google.

Google-app

Als u de taal wilt wijzigen die de Google-app gebruikt, moet u de taalinstelling van de telefoon wijzigen. Wanneer u deze instelling wijzigt, wordt de taal van alle apps op uw telefoon gewijzigd.

1. Open de app Instellingen Instellingen op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Algemeen en vervolgens Taal en regio en vervolgens iPhone- of iPad-taal.
  3. Selecteer de gewenste taal.
  4. Tik op Gereed.

Mobiele browser

Als u een browser gebruikt (zoals Chrome of Safari), volgt u deze stappen:

1. Ga op uw iPhone of iPad naar de pagina Zoekinstellingen.
  2. Kies uw taalinstellingen.
    • Taal in Google-producten: Hiermee kiest u de taal van de Google-interface. De interface bestaat onder meer uit de berichten en knoppen op uw scherm.
    • Taal van zoekresultaten: Hiermee kunt u extra talen kiezen waarin zoekresultaten worden weergegeven. We proberen automatisch resultaten te vinden in de taal die u hierboven heeft geselecteerd, maar u kunt altijd meer talen kiezen.
  3. Tik op Opslaan.