Uw taal voor Google wijzigen

U kunt de taal kiezen die u gebruikt voor producten en zoekresultaten van Google.

Google-app

Als je de taal wilt wijzigen die de Google-app gebruikt, moet je de taalinstelling van de telefoon wijzigen. Wanneer je deze instelling wijzigt, wordt de taal van alle apps op je telefoon gewijzigd.

1. Open de app Instellingen Instellingen op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Algemeen en dan Taal en regio en dan iPhone- of iPad-taal.
  3. Selecteer de gewenste taal.
  4. Tik op Gereed.

Mobiele browser

Als je een browser gebruikt (zoals Chrome of Safari), volg je deze stappen:

1. Ga op je iPhone of iPad naar de pagina Zoekinstellingen.
  2. Kies je taalinstellingen.
    • Taal in Google-producten: Hiermee kies je de taal van de Google-interface. De interface bestaat onder meer uit de berichten en knoppen op je scherm.
    • Taal van zoekresultaten: Hiermee kun je extra talen kiezen waarin zoekresultaten worden weergegeven. We proberen automatisch resultaten te vinden in de taal die je hierboven hebt geselecteerd, maar je kunt altijd meer talen kiezen.
  3. Tik op Opslaan.