Uw taal voor Google wijzigen

U kunt de taal kiezen die u gebruikt voor producten en zoekresultaten van Google.
  1. Ga op uw computer naar de pagina Zoekinstellingen.
  2. Klik aan de linkerkant op Talen.
  3. Kies uw taalinstellingen.
    • Welke taal moeten Google-producten gebruiken?: Hiermee kiest u de taal van de Google-interface. De interface bestaat onder meer uit de berichten en knoppen op uw scherm.
    • Momenteel worden zoekresultaten weergegeven in het: Hiermee kunt u extra talen kiezen waarin zoekresultaten worden weergegeven. We proberen automatisch resultaten te vinden in de taal die u hierboven heeft geselecteerd, maar u kunt altijd meer talen kiezen.
  4. Klik onder aan de pagina op Opslaan.