Uw taal voor Google wijzigen

U kunt de taal kiezen die u gebruikt voor producten en zoekresultaten van Google.
  1. Ga op je computer naar de pagina Zoekinstellingen.
  2. Klik aan de linkerkant op Talen.
  3. Kies je taalinstellingen.
    • Welke taal moeten Google-producten gebruiken?: Hiermee kies je de taal van de Google-interface. De interface bestaat onder meer uit de berichten en knoppen op je scherm.
    • Momenteel worden zoekresultaten weergegeven in het: Hiermee kun je extra talen kiezen waarin zoekresultaten worden weergegeven. We proberen automatisch resultaten te vinden in de taal die je hierboven hebt geselecteerd, maar je kunt altijd meer talen kiezen.
  4. Klik onder aan de pagina op Opslaan.