Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Endre innstillingene for Google-appen

Du kan endre innstillingene dine for Google-appen, deriblant innstillinger for talesøk, tidligere søk, Sikkert Søk og varsler. Enkelte innstillinger for Google-appen er basert på enhetsinnstillingene dine, for eksempel mørkt tema.

Åpne innstillingsmenyen

1. Åpne Google-appen Google Søk.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Søk Søk.
  3. Søk etter en innstilling.

Innstillinger du kan endre

Generelt

Dette gjør de forskjellige funksjonene:

• Søketilpassing: La Google tilby mer relevante anbefalinger og resultater, basert på søk du gjør når du er logget av.
  • Discover: Se stories knyttet til interessene dine i Google-appen.
  • Datasparing: Angi at visse funksjoner, som Discover, skal lastes inn på nytt sjeldnere, for å hjelpe deg med å spare data.
  • Autofullfør med populære søk: Få søkeresultater raskere med lokale eller eksisterende søk.
  • Prøv alltid søk uten nett på nytt: Du kan starte søk selv om du ikke er koblet til internett. Når du kobler til igjen, henter Google resultatene og varsler deg.
  • Åpne nettsider i appen: Bli værende i Google-appen når du åpner et søkeresultat eller en sak fra feeden.
  • Autoavspill forhåndsvisninger av video: Spill av videoer automatisk, uten lyd.
  • Kallenavn: Legg til kallenavn for kontaktene dine for å finne dem lettere når du søker.
  • Rediger og del skjermdumper: Rediger og del skjermdumper uten å gå ut av Google-appen.
  • Doodler i søkemodulen: Noen ganger dukker det opp doodler midlertidig i søkefeltet i Google-appen når det skjer noe spesielt, for eksempel på helligdager.
Varsler
  • Varsler: Du kan endre varslingsinnstillingene for Google-appen eller slå av eller på varsler fra Google-appen. Finn ut hvordan du endrer Google-varsler.
  • Google-assistenten: Slå av eller på varsler fra Google-assistenten, for eksempel proaktive varsler eller anbefalinger.
  • Annet: Slå av eller på varsler som blant annet varsler om reisevei, påminnelser og væroppdateringer.
Skjul ikke-barnevennlige resultater
Sikkert Søk: Filtrer innhold som ikke er barnevennlig, fra søkeresultatene dine. Finn ut mer om Sikkert Søk.
Personlige resultater

Du kan velge å få personlige resultater i Søk basert på informasjonen i Google-kontoen din. Personlige resultater i Søk inkluderer

Google Assistent
  • Personopplysninger: Angi stedene, betalingsmåtene og værpreferansene dine. Trykk på Reservasjoner for å se reservasjoner for blant annet restauranter og flyvninger fra Google-kontoen din.
  • Assistent: Angi språkinnstillinger, rutiner og e-postoppdateringer.
  • Tjenester: Koble TV-er, høyttalere eller strømmetjenester til Google-assistenten.
  • Home: Koble til Google Home.
Tale

Endre innstillingene som kontrollerer talesøk og talehandlinger.

• Språk: Resultater for talesøk er på samme språk som talesøkene.
  • Muntlige resultater: Du kan bestemme om du vil ha svarene på noen av eller alle talesøkene dine lest opp høyt.
  • Hey Google: Velg hvilke skjermer du kan si «Hey Google» på. Finn ut mer om Hey Google.
  • Bluetooth-hodetelefoner: Bruk stemmen via tilkoblede Bluetooth-hodetelefoner med mikrofon.
Språk og region
  • Søkespråk: Velg språk for søkeresultatene. Med denne innstillingen kan du velge flere språk for visning av søkeresultater.
  • Søkeregion: Når du søker på Google, tilpasses resultatene til regionen der du er. Du kan velge å se resultater for andre land.
Konto

Fjern Google-kontoen din fra Google-appen

Viktig: Når du fjerner en Google-konto fra enheten din, fjernes kontoen fra alle Google-apper og -tjenester på enheten.
  1. Åpne Google-appen Google Søk på en Android-enhet.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din etterfulgt av Administrer kontoer på denne enheten.
  3. Trykk på en Google-konto etterfulgt av Fjern konto.

Slett Google-kontoen din

Søkemodul

Viktig: Denne funksjonen er tilgjengelig på nye enheter distribuert i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS) 1. mars 2020 eller senere.

Bytt til Google: Velg Google-søkemodulen som standard søkemotor på startskjermen.