Använda Google Sök, Google-appen och Förslag med ett jobb- eller skolkonto

Du kan använda Google Sök, Google-appen och Förslag i Google-appen eller på google.com med ett jobb- eller skolkonto, men du kan behöva be administratören att aktivera vissa inställningar.

Be administratören att aktivera följande inställningar

För att kunna använda Google Sök och Google-appen med ett jobb- eller skolkonto fullt ut måste du be administratören att aktivera följande inställningar.

1. Sök och Assistent
    Du kan bara använda Google-kontot i Google Sök och Google-appen om Sök och Assistent har aktiverats. Sedan kan du anpassa Sök i Google-kontot.
  2. Webb- och appaktivitet
    Vissa tjänster i Google Sök och Google-appen kan bara användas om Webb- och appaktivitet är aktiverat. Sedan sparas sökningar, webbhistorik och annan aktivitet i Google-kontot.
  3. Kontroll av Google Nu
    Om Google Mobile Management används av jobbet eller skolan måste Kontroll av Google Nu aktiveras om du vill använda Förslag i Google-appen.

Läs om hur du använder Google Sök, Google-appen och Förslag